DESIGN INTERIOR CASA CONSTANTA

16 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

DESIGN INTERIOR CASA CONSTANTA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Nobili Interior Design va propune o abordare diferita cand vine vorba de crearea unui concept de design interior rezidential. Arhitectuta si designer -ul este dotat cu o multime de caracteristici excelente pentru a satisface nevoile dumneavoastră pentru design interior de acasă clasica sau moderna, vila sau apartament. Indiferent dacă doriti să va jucati cu aranjamentele pentru mobilier clasic, să planificati o remodelare la domiciliu, toate aceste caracteristici de design interior sunt usor de folosit si înteles, astfel încât să puteti începe imediat o amenajare interioara pentru casa sau living cu mobilier clasic sau simplu. Încercati cu usurintă diferite modele de perete, candelable elegante, mobilier si canapele, schimbati culorile si finisajele pe pereti, tavane si podele, mai ales ca aveti pasibilitatea de a levizualiza in format 3D, care vă permite să zburati si să umblati în jurul planului dvs. ca si cum ati fi acolo. Odată ce design-ul dvs. de acasă este complet, împărtăsiti-l si colaborati cu el cu prietenii si familia sau cu clientul si contractorul. Nu există nici o modalitate mai bună sau mai usoară de a vizualiza un proiect de design interior de acasă!
Oferim servicii personalizate de design interior, amenajari interioare cu materiale de designer productie Italia. Avem in portofoliu proiecte de design interior case clasice, moderne realizate de firma noastra in Constanta, Bucuresti dar si in alte zone ale tarii. Pentru o oferta personalizata vizitati pagina firmei ; http://www.nobili-interior-design.ro.

Dimensiuni - 400 mp

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate