DESIGN INTERIOR DORMITOR CASA MODERNA

14 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

DESIGN INTERIOR DORMITOR CASA MODERNA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Designul interior modern este rezultatl unor case si vile echilibrate, vizibil plăcute, care reflectă stilul de viată si nevoile clientilor. Minimalismul a fost mult timp un aspect popular pentru zonele sociale ale casei, dar popularitatea crescândă a paturilor cu profil scăzut si paletelor de culori în nuante calde cu design modern, care indică faptul că dormitoarele minimaliste se apropie repede. Și pentru un motiv bun, această filozofie simplifică dormitoarele în scopul lor fundamental ca un loc pentru a-si îndepărta mintea de responsabilitătile si luptele vietii cotidiene, iar îndepărtarea aglomeratiei permite camerei să reflecte atmosfera brută a noptii sau a zilei. Pentru a nu da gres in decorarea dormitorului, sfaturile unui designer de interior sunt de bun augur. Lasand un specialist sa se ocupe de amenajarea dormitorului nostru nu inseamna ca vom stirbi nota personala din el ci doar ca o sporim, adaugandu-i bun gust, rafinament si stil.
Oferim servicii personalizate de design interior, amenajari interioare cu materiale de designer productie Italia. Avem in portofoliu proiecte de design interior case clasice, moderne realizate de firma noastra in Constanta, Bucuresti dar si in alte zone ale tarii. Pentru o oferta personalizata vizitati pagina firmei ; http://www.nobili-interior-design.ro.

Dimensiuni - 20 mp

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate