DESIGN INTERIOR CASE VILE STIL CLASIC DE LUX-BUCURESTI

18 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

DESIGN INTERIOR CASE VILE STIL CLASIC DE LUX-BUCURESTI
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Solutii profesionale de design interior case , vile in stil clasic de lux. In acest an, in materie de design interior case trebuie sa abandonezi peretii in nuante de taupe, sa uiti putin de stilul vintage si sa iti dinamizezi casa cu nuante pop si acidulate. Culorile pastelate pierd teren in fata celor pop si acidulate. Aici intra rozul corail, nuanta de jad, turcoazul sau galbenul lamaie care isi fac o reintoarcere in forta in domeniul designului interior case. Sunt niste tuse acidulate care vin cu o nota linistitoare, reconfortanta dar si cu una de veselie. Galbenul lamaie alaturi de o culoare neutra este cea mai in voga tendinta din domeniul designului. In ceea ce priveste formele, aici putem distinge doua tedinte: formele foarte geometrice si cele organice si in special cele inspirate din universul acvatic cuma ar fi piericelele. Noile tehnologii cum ar fi cea 3D sau decupajele cu laser iti permit sa te bucuri de forme din ce in ce mai design, mai trendy si mai neregulate. Formele gen trapez sau octogon sunt cele care invadeaza interiorul. Materialele se inspira din domeniul sportului si vin cu inovatii precum neoprenul. Tesaturile primesc si ele flori tehnice. Adica motive inspirate din natura dar care sunt retusate pe calculator.
Pentru un proiect de casa la cheie vizitati site-ul nostru web - http://www.nobili-interior-design.ro/portofoliu/portofoliu-rezidential/

Dimensiuni - 230 mp

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate