APARTAMENT 3 CAMERE BANEASA ZOO

163000 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la CASA TRANSIMOB SRL - Bucuresti

APARTAMENT 3 CAMERE  BANEASA ZOO
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Situat in zona de nord a Bucurestiului, zona de cel mai mare interes la nivel de dezvoltare a capitalei, la numai 5 minute de oricare dintre cele doua aeroporturi si la numai 15 minute de centrul Bucurestiului, Greenfield este cel mai complex proiect rezidential in curs de dezvoltare, implementat in Romania.
Conceput astfel incat sa ofere toate facilitatile necesare pentru cele peste 3500 de familii care vor locui aici, Greenfield va cuprinde apartamente si vile, o importanta zona dedicata sectorului business si o zona comerciala care cuprinde scoli, gradinite, complexuri sportive, o biserica si un centru medical.
O mare parte din suprafata totala a Greenfield va fi dedicata spatiilor verzi astfel incat cei ce vor locui aici sa se bucure de aer curat, liniste, verdeata, spatii de recreere si tot ceea ce nu pot avea locuind in inima capitalei. Padurea, spatiile verzi si lacul din zona padurii Baneasa si a padurii Tunari vor contribui din plin la realizarea acestui tablou incantator, fara a renunta la facilitatile oferite de oras.

Vila Dana este alternativa oferita de Rubin oamenilor activi ce-si doresc o locuinta noua, spatioasa, functionala, plasata intr-un cadru natural, la vila si nu la bloc. Vilele Dana sunt constructii cu nivel de inaltime P+2 si P+2+M si au in componenta apartamente spatioase cu 2 si 3 camere, cu suprafete utile cuprinse intre 62 si 91 mp.
Apartamentele cu doua camere, situate la parterul imobilelor, dispun de un living generos, un dormitor, bucatarie si grup sanitar. In plus, apartamentele de doua camere situate la mansarda blocurilor Dana P+2+M beneficiaza de o frumoasa terasa care permite locatarilor sa se apropie tot mai mult de cadrul natural din vecinatate. Concepute dupa cele mai actuale standarde de calitate si confort, apartamentele cu trei camere cuprind un living spatios, doua dormitoare, bucatarie si camera de baie. Constructorul a prevazut pentru unul din cele doua dormitoare si un balcon ce poate deveni locul ideal de relaxare dupa o zi obositoare de munca. Apartamentele cu trei camere sunt amplasate atat la parterul imobilelor cat si la etajele superioare.

Vila Sienna P+M
Avand un design foarte modern, vila Sienna este structurata pe doua nivele, parter si mansarda. Parterul este alcatuit dintr-un living cu acces spre o terasa, o bucatarie si un grup sanitar. La etaj vila este compusa din 3 dormitoare cu suprafete cuprinse intre 11 si 15 mp si o baie.
Unul dintre dormitoare are deschidere catre un balcon propriu, cu vedere spre curte. In functie de optiunile clientilor, vila Sienna poate fi personalizata prin intermediul unuia dintre cele 3 pachete optionale Ambient, Confort si Stil.

Vila Valetta
Siguranta este un standard pentru toate locuintele din ansamblul rezidential Rubin, astfel incat vilele spatioase de tip Valetta sunt perfecte pentru tinerii care se bucura de primul nascut al familiei.
Beneficiind de o suprafata utila de 113 mp, vila tip Valetta este structurata pe doua nivele, parter si etaj.
Parterul acestei case este format dintr-un living room (cu o suprafata de 35 mp) cu acces direct spre terasa, o bucatarie, o debara si un grup sanitar.
Accesul spre etaj se face cu ajutorul unei scari interioare, sub care a fost proiectat un spatiu de depozitare.
La etaj se gasesc 3 dormitoare spatioase, cu dimensiuni cuprinse intre 11 si 16 mp si un grup sanitar.
Unul dintre dormitoare beneficiaza de un balcon propriu. Toti cei care aleg sa locuiasca intr-o vila Valetta pot sa opteze pentru unul dintre cele 3 pachete optionale Ambient, Confort si Stil, prin care pot sa-si personalizeze casa.

PROIECT REZIDENTIAL COMISION 0%
Pentru mai multe detalii si o lista completa de preturi
contact@casatransimob.ro

Dimensiuni - 112 mp

Finantare - rate , cash , etc

Contacte - CASA TRANSIMOB SRL:

Telefon fix: 0314257027

Telefon mobil: 0732009391

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate