CASE DE VACANTA MOBILE

13000 EUR

(Pretul contine TVA)

De la STRICT ECOLOGY SRL - Timisoara

CASE DE VACANTA MOBILE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Casa Mobila detine toate utilitatile necesare pentru un maxim de confort. Poate servi drept spatiu locativ, casa de vacanta, casa pentru gradina, casa de vara, casa destinata vanatorilor, pescarilor, locuinta temporara etc.
Poate genera profit, cand este utilizata in campinguri, tabere, pentru cabinete medicale, parcuri locative, ca spatiu comercial etc.
In varianta de baza, Casa Mobila (24 mp) are in componenta sa 4 spatii complet mobilate si utilate:
- camera matrimoniala cu televizor LCD,
- camera pentru copii, cu doua paturi
- living cu bucataria inclusa (chiuveta plita electrica, hota, frigider, blat pentru gatit, cuptor cu microunde, cafetiera),
- baie amenajata (cabina de dus, chiuveta, toaleta, boiler)
La cerere poate fi reconfigurata dupa optiunea dumneavoastra.
Este fixata pe doua axe rigide cu patru roti, aceasta asigurandu-i mobilitate in cazul in care se impune repozitionarea ei. Deplasarea Casei Mobile se poate efectua prin cuplarea de un vehicul dotat cu un carlig de remorcare.
Peretii, acoperisul si podeaua sunt confectionate din panouri termoizolante avand un coeficient de transfer termic care permite utilizarea in toate anotimpurile.
Asiguram transportul la locul de destinatie cu ajutorul unui trailer. Mobilitatea asigurata de roti nu impune utilizarea unei macarale pentru operatia de incarcare-descarcare. Terenul pe care urmeaza a se amplasa nu necesita o pregatire deosebita. Dupa descarcare, casa mobila se caleaza pe cele patru picioare metalice de sprijin.
Casa Mobila este astfel configurata incat sa se poata conecta usor la sistemul de apa, canalizare(sau fosa) si curent prin intermediul racordurilor din dotare.
In cazul in care este amplasata pe un teren fara posibilitati de racordare la sistemul de canalizare si curent, se poate livra cu rezervor pentru apa menajera de 5 mc si agregat (generator de curent) care permite asigurarea energiei electrice.
Sunati acum reprezentantii nostri si cereti detalii despre aceaste CASE MOBILE.
Va stam la dispozitie pentru a va raspunde la toate intrebarile la tel 0723917783.

Dimensiuni - 3x8 m

Garantie - 2 ani

Contacte - STRICT ECOLOGY SRL:

Telefon fix: 0356441819

Telefon mobil: 0723917783

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate