PERNA SCAUN DECORATIVA MARIN BIENVENUE MESAJ

29 RON

(Pretul contine TVA)

De la AA INTERIOR TRENDS SRL - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
PERNA SCAUN DECORATIVA MARIN BIENVENUE MESAJ
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Perna scaun decorativa Marin Bienvenue Mesaj va aduce in caminul tau aerul umed si sarat specific tarmului mediteranean.

Aspect: Marin

Culoare: Albastru, alb, bleu marin, gri

Utilizare: Perna scaun

Dimensiuni: 38 x 38 cm

Material: Bumbac 100%

Productie: Franta

Perna scaun decorativa Marin cu Mesaj Bienvenue este specifica amenajarilor din locuintele de la tarmul marii.

Perna scaun decorativa pentru Marin cu Mesaj Bienvenue este confectionata din bumbac de calitate superioara, iar impreuna cu tehnologia avansata de printare confera durabilitate ridicata a imprimeului si culori cu rezistenta crescuta in timp.

Modelul tipic frantuzesc, cu bleu marin si combinatia de dungi alb, gri, bej si albastru este potrivit atat pentru o casa aerisita, cu aer boem, cat si pentru cladirile de birouri.

Avand un aspect specific marinaresc, aceasta perna scaun decorativa poate fi utilizata si la bordul salupelor sau iahturilor, culorile si motivele alese fiind cele des intalnite in acest mediu.

Pentru a crea un aspect unitar al amenajarii interioare puteti adauga din gama Marin si alte perne decorative, perne pentru scaun sau draperii.

Poate fi utilizata pentru uz rezidential, dar si in spatii comerciale, restaurante de profil, cafenele sau chiar gradinite.

Dimensiuni - 38 x 38 cm

Contacte - AA INTERIOR TRENDS SRL:

Telefon mobil: 0741112312

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate