COLOANE

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la NERO INVEST SRL - Gherla

COLOANE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Producator de statuete, statui religioase sau a unor personalitati, statui personalizate (bust sau marime naturala), basoreliefuri, blazoane, pisanii, icoane in relief, pictura pentru iconostase, gravuri, tabernacole, mese de cult, diverse elemente arhitecturale decorative pentru interior si exterior. Pretul fiecarui produs difera in functie de model, dimensiuni si material. Pentru detalii exacte va rugam sa ne contactati.
Executam la comanda o gama vasta de produse din ciment, ipsos, praf de marmura, praf de piatra, in diverse nuante, patine si dimensiuni. Comenzi speciale bronz, diverse aliaje.
Atat activitatea cat si produsele si serviciile noastre se adreseaza in special bisericilor, manastirilor, en-gross-urilor de specialitate, bancilor, hotelurilor, institutiilor administrative, firmelor de amenajari interioare si exterioare, magazinelor cu obiecte religioase si de cult, magazinelor specializate in suveniruri, arta decorativa si cadouri, producatorilor de monumente funerare, si nu in ultimul rand persoanelor iubitoare de frumos care doresc sa-si decoreze casa, vila, gradina.
Executam la comanda tablouri pe panza in ulei, portrete, peisaje, reproduceri, icoane pe lemn, patinate, imbracate in foita de aur, orice marime. Mai multe informatii pe www.neroinvest.ro

Dimensiuni - diverse cm

Garantie - 5 ani

Contacte - NERO INVEST SRL:

Telefon mobil: 0724007945

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate