MOBILA BUCATARIE LA COMANDA

3500 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NIKY DECOR - Bucuresti

MOBILA BUCATARIE LA COMANDA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Suntem importatori de mobila clasica de lux italiana .Realizam la comanda mobila bucatarie din mdf alb clasic . Anul 2015 aduce in prim plan culoarea naturii, fiind in mare voga nuantele de galben, verdele in toate nuantele sale, texturile inflorate, si foarte mult alb. Au ramas la fel de apreciate si preferate culorile reci, cum ar fi gri metal, argintiu si mov.
Toate aceste culori cer un anume stil de amenajare, un anumit stil de mobilier, si daca vei incerca sa parcurgi singur toate aceste etape, cu siguranta vei consuma mai multe resurse financiare, mai mult timp si stres, constatand la final ca nu ti-a iesit asa cum ti-ai imaginat. De aceea trebuie sa apelezi la specialisti, care iti vor pune intr-un proiect de design interior 3D casa pe care ti-o doresti, ajutandu-te in toate demersurile si alegerile pe care le vei face, punandu-ti la dispozitie toate informatiile necesare, (furnizori de materiale, furnizori de mobila si decoratiuni), si vei obtine cu siguranta cel mai bun rezultat.

Dimensiuni - 350*60*250 cm

Contacte - NIKY DECOR:

Telefon mobil: 0722426284

Web: www.nikydecor.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate