Cauta in:  
  * - Oferte noi
 

Cuvinte cheie

Home » Oferte » Servicii » Amenajari exterioare

» Adaugati o oferta

PAVIMENTE ELASTICE DIN DALE DE CAUCIUC *TUV - 24,00 EUR

(Pretul nu contine TVA)
De la KAFKA SOLUTION - Baia Mare

Trimite unui prieten

Adresa de e-mail a destinatarului
Adresa de e-mail a expeditorului
Nume expeditor
« Anterioara Oferte din sectiunea Amenajari exterioare Urmatoarea »

Descriere - PAVIMENTE ELASTICE DIN DALE DE CAUCIUC *TUV

ELASTICITATE MARE SI ASPECT INGRIJIT *TUV
Kafka Solution urmareste sa ofere servicii si produse de calitate pentru proiectarea si amenajarea terenurilor de sport, a spatiilor de joaca si recreare detinute de comunitati locale, institutii de invatamant sau de investitori privati. Pavimentele elastice sunt un amestec de granule de cauciuc reciclat/ granule EPDM cu poliuretan si confera:
-mare siguranta in exploatare datorita capacitatii lor de absorbtie a socurilor mecanice
-locuri frumos amenajate cu echipament de cea mai buna calitate, fara noroi, praf sau balti.
GAMA LARGA DE UTILIZARE
Pavimentele elastice absorb socurile mecanice si de aceea pot fi utilizate pentru:
-podele in incaperi destinate jocului copiilor, gradinite, scoli etc.
-baza pentru locuri de joaca exterioare in parcuri, curti de scoli, gradinite, camine de copii
-podele flexibile in salile de sport, incaperi destinate recuperarii fizice, azile pentru persoane cu dizabilitati etc.
-terenuri de sport in aer liber
-cai de acces si trotuare de garda, in jurul piscinelor sau bazinelor de inot, atat acoperite, cat si in aer liber, nefiind alunecoase atunci cand sunt umede.
-izolatoare fonice si termice pentru pereti si podele, pentru incaperi destinate relaxarii sau gimnasticii...
si in orice alt loc unde este necesara elasticitatea, podelele antiderapante, antisoc, permeabile, rezistente la conditii meteorologice vitrege.
Placile sunt usor de intretinut.

Pentru a obtine maxim de satisfactie, trebuie alese produsele cele mai adecvate pentru tipul de activitate ce urmeaza sa se desfasoare pe suprafetele acoperite.

PROTECTIA MEDIULUI
Granulele de cauciuc, materia prima a pavimentelor elastice sunt produse prin colectarea si procesarea cauciucurilor uzate, prin reciclarea lor, reducandu-se astfel cantitatea de deseuri, poluarea mediului inconjurator si contribuie la economisirea materiilor prime.

CALITATE RECUNOSCUTA
Primul certificat de recunoastere a pavimentelor de elastice comercializate de Kafka Solution SRL, a fost emis de catre Institutul Otto Graf din Stuttgart, in anul 1990, potrivit NORM DIN 18032. Inca din acele timpuri pavimentele elastice au obtinut certificarile potrivit NORM EN 1177, recunoscute de Institutul TUV Productservice.
Sistemul de management al calitatii in productia de pavimente a fost certificat ISO 9001/1994.
Calitatea excelenta a produselor noastre si satisfacerea clientilor nostri este principala noastra preocupare.

PAVIMENTE ELASTICE, TIP FS
Pentru locuri de joaca cu inaltimi mari - FS- 100, - 80 -50
Placa este formata din doua straturi de cauciuc maruntit reciclat. Granulele sunt lipite intre ele cu un adeziv pe baza de poliuretan. Stratul de consistenta tare din partea superioara este format din granule colorate si confera placii o rezistenta execlenta la frecare. Stratul negru inferior fiind mai moale si mai flexibil, are rolul de amortizare a soculurilor. Marginile partii superioare sunt rotunjite, iar partea de jos este prevazuta cu niste caneluri pentru scurgerea apei.
Pentru locuri de joaca cu inaltimi medii: FS-50,-45,-40.
Pentru locuri de joaca joase, alei pentru gradini, terase: FS - 30.
Placa este fabricata dintr-un amestec de cauciuc maruntit reciclat si poliuretan. Partea superioara a placii este prevazuta cu un material de consistenta tare, oferind placii o excelenta rezistența la abraziune. Placile sunt colorate pe toata grosimea. Marginile partii superioare sunt rotunjite, iar partea inferioara prezinta caneluri pentru scurgerea apei.

PAVIMENTE ELASTICE, TIP BH
Placi amortizoare - BH 45
Compozitia acestor placi este aceeasi ca si in cazul placilor FS-50, -45, -40. Dimensiunea si forma placilor corespunde standardelor BEHATON (20x16 cm), 36 buc./m2

Pavimente, de tip ST - Produs nou
Principalul avantaj al acestui tip inovativ de placi, in comparatie cu pavimentele traditionale, este coeficientul mai ridicat de absorbtie a socurilor. La aceeasi grosime a placii inaltimea de cadere certificata HIC - coef. de amortizare este mai mare.
Un alt mare avantaj al noului tip de placi este permeabilitatea crescuta si capacitatea de a drena apa mult mai rapid, fara a o retine.
Placa este formata dintr-un singur strat produs dintr-un amestec de cauciuc granulat, consolidat cu poliuretan. In cazul celor colorate (rosu, verde, negru) acestea sunt colorate pe toata grosimea.
Marginile superioare sunt rotunjite, iar baza este prevazuta cu niste picioruse care au atat rolul de a drena apa cat si acela de a ventila efectiv.
Placile trebuie asezate pe o suprafata usor inclinata spre canalul de scurgere a apei pentru a asigura drenarea eficienta. Suprafata de montare poate sa fie din beton, asfalt, pavaje, mosaic, gresie etc. Pavimentele elastice pot fi de asemenea folosite ca si suprafata de lucru pe durata renovarilor. Ele pot fi foarte usor curatate cu ajutorul oricaror agenti de curatare uzuali sau dezinfectanti folositi la curatarea piscinelor. Se pot curata si cu aspiratoare sau masini de curatat.

INVELISURI ELASTICE
PAVIMETE ELASTICE / DALE DE CAUCIUC DE TIP ES
Pentru acoperirea treptelor si a podelei locurilor de joaca.
Produsul de baza este o placa obtinuta dintr-un amestec de cauciuc granulat si poliuretan colorat. Partea superioara a acestor placi are o excelenta rezistenta la abraziune datorita compozitiei materialului. Pavimentele sunt colorate pe toata grosimea. Marginile superioare sunt rounjite si partea inferioara este prevazuta cu caneluri pentru scurgerea apei.
PAVIMETE ELASTICE / DALE DE CAUCIUC DE TIP EST -20
Pentru piscine si terase. Placi antiderapante, cu permeabilitate marita.
Produsul de baza este o placa de tartan produsa dintr-un amestec de cauciuc granulat și poliuretan colorat. Partea superioara este neteda in timp ce partea inferioara prezinta un format special care permite apei sa curga rapid si ofera o buna ventilare a placilor.
Pentru podelele salilor de fitness.
Acest tip de placi au fost special concepute pentru salile de fitness, de gimnastica in care se cere rezistența la greutați mari, la abraziune si in acelasi timp sa fie foarte flexibile. Este o placa din cauciuc foarte rezistenta fabricata din cauciuc reciclat marunțit si poliuretan colorat.

PAVIMETE ELASTICE / DALE DE CAUCIUC DE TIP BHT-40, -35,-30.
Caramizi flexibile din cauciuc.
Tipul de baza este produs dintr-un ameste de cauciuc reciclat, maruntit si din poliuretan. Sunt suficient de ferme pentru a rezista la greutati mari dar totusi flexibile pentru a absorbi socurile, au o excelenta stabilitate si rezistenta la frecare. Forma lor le permite sa se fixeze intre ele fara a fi nevoie de sisteme suplimentare de asamblare. Placile sunt colorate pe toata grosimea lor. Dimensiunile corespund standardelor BEHATON sunt (20 x 16 cm), 36 buc/ m2.

ALTE ELEMENTE PENTRU SIGURANTA LOCURILOR DE JOACA
Covoare de protectie.
Este un mod de acoperire a solului aflat sub echipamentele de joaca (leagane, caluti pe arcuri, balansoare). Acest produs are o forma octogonala si putin alungita in directia leganarii. Este format din doua parti egale care sunt prinse de 10 tije din lemn. In cazul montarii pe un sol instabil, cele doua jumatati trebuie conectate si cu adeziv. Materialul din care este fabricat acest produs este similar cu al celorlalte accesorii.

Borduri pentru gropi de nisip.
Sunt flexibile si foarte solide astfel, incat permit copiilor sa se joace in siguranta.
Se pot construi gropi de nisip cu laturi imbinate in mai multe unghiuri.

Unitati standard:
1000 x 150 x 150 cm, inaltime de 30 cm. Se pot folosi 2 sau 3 borduri suprapuse.
Unitati duble:
1000 x 150 x 300 cm. inaltime de 30 cm. Se pot folosi 2 sau 3 borduri suprapuse.

MARGINI PENTRU PAVIMENTE
Elemente pentru margini si colturi.

Partea superioara a elementelor este rotunjita, iar in mijlocul suprafetei inferioare are un canal. Sunt fabricate dintr-un amestesc de cauciuc reciclat si maruntit si lipit cu poliuretan colorat. Presarea la valori inalte confera o rezistenta la abraziune crescuta. Elementele de margine sunt intarite cu ajutorul unei bucati de metal pozitionata pe toata lungimea pentru a oferi rezistenta si totodata o fixare facila.

ACCESORII
Margine in forma de L
Marginile pentru cutiile cu nisip sunt in forma de L cu o inclinatie exterioara si muchii rotunjite pe lungime. Elementele de colt au, la imbinarea cu cele de margine, o inclinatie in doua directii. Elementele pot fi asamblate cu ajutorul a 3 tuburi de plastic sau metalice. Materialul din care este fabricat acest produs este acelasi aflat in compozitia elementelor de margine si colt. Se pot folosi la trepte, margini de piscine, bancute etc.

Bancute
Este o piesa foarte elastica cu margini rotunjite, fabricata din acelasi material ca si colturile sau marginile.

Elemente de marcare in trafic
Potrivite pentru marcarea inceperii sua terminarii pistelor de bicicleta, carari, protectia locurilor de joaca si a podelelor din salile de sport impotriva traficului nedorit sau pentru ghidaj temporar al traficului. Datorita elasticitatii aceste elemente nu produc daune anvelopelor vehiculelor.

Marcaje terenuri de sport
Aceste elemente sunt gandite pentru marcarea estetica si sigura a terenurilor de sport. Materialul din care sunt confecționate este acelasi cu cel al marginilor si colturilor. Datorita materialului elastic din care sunt fabricate, aceste elemente pot fi ușor manevrate si indoite. Insertia de otel aflata pe toata lungimea elementelor pastreaza forma de marcaj aleasa de dumneavoastra. Pot fi usor fixate prin inserare in beton.

Podele pentru grajduri
Sportul ecvestru devine din ce in ce mai popular, iar nevoile pentru siguranta si bunastarea cailor de curse sunt in continua crestere. Acoperirea podelelor cu placi de tartan protejeaza caii si fac mai usoara intretinerea si curatarea grajdului. Placile de tartan destinate grajdurilor sunt fabricate dintr-un material special, granulele de cauciuc fiind mai mari si mai compacte pentru a sustine eficient greutatea animalelor. Baza placilor este prevazuta cu niste picioruse care permit drenarea rapida a apei fara a o retine. Pentru lipirea granulelor este folosit un liant special rezistent la uree. Pentru acoperirea pereților laterali ai grajdurilor va recomandam placile de tip FS pentru a preveni ranirea genuchilor cailor valorosi.

ELEMENTE DE FORME DIFERITE
Produse nonstandard
Mai multe elemente folositoare pot fi produse din amestecul propice - granule din cauciuc reciclat și poliuretan colorat sau nu. Materialul flexibil si rezistent la factorii de mediu poate fi utilizat folosit pentru confectionarea de diferite elemente conform necesitatilor clientilor nostri.

ALTE ELEMENTE ELASTICE
Invelis protector: folosit pentru protejarea acoperisurilor plate.
Placi de dilatatie: pentru umplerea goluri de dilatatie care se lasa intre elementele unor cladiri.
Substraturi: utilizate sub parchet, covoare etc.- de exemplu pentru izolare fonica in ateliere.
Strat de baza pentru podele de poliuretan din salile de sport si gimnastica.
Podelele pentru corturi de circ ambulant.
Sub linia de tramvai pentru a amortiza vibratia.
Sub masini de mare tonaj pentru amortiza vibratia.
In grajduri ca podea protectoare.
In salile de tir - pentru protectia peretilor...
si in multe alte domenii.

Strat izolator fonic
Placile, fabricate din granule de cauciuc au o capacitate excelenta de a izola fonic. Pentru a crește capacitatea de izolare fonica am dezvoltat o structura care montata in peretii incaperilor nu numai ca izoleaza fonic dar absoarbe si ecoul.
Straturile si placile izolatoare fonic gandite pentru acest scop sunt foarte potrivite pentru tapetarea peretilor din locatiile zgomotoase. De exemplu: autostrazi, salile motoarelor atat pentru interior cat si pentru exterior.

Suport pentru masini de spalat
Pentru a reduce vibratia, zgomotul si a impiedica miscarile masinii de spalat, am dezvoltat un invelis fabricat din amestec de cauciuc maruntit si poliuretan care are o margine colorata in scop decorativ. Marginile acestui strat sunt rotunjite. Acest produs este disponibil in diverse culori.

Culori si suprafete
Pavimentele elastice si accesoriile lor complementare pot fi produse in diferite culori folosind pentru stratul superior granule EPDM. Avem la dispozitie o gama larga de sortimente din care puteti alege varianta potrivita nevoilor dumneavoastra, in funcție de aspectul estetic, tehnic sau financiar.

Modelul standard
Compozitia materialului din care sunt confectionate placile si accesoriile este data in descrierea tehnica a fiecarui produs.
Culoarea produsului este data de liantul poliuretanic folosit pentru lipirea granulelor.

Modelul vopsit
Se poate aplica suplimentar un strat de poliuretan colorat, rezistent la UV si abraziune pe suprafata placii de tartan. Paleta de culori disponibila pentru vopsirea placilor in acest fel este aproape nelimitata.

Durata de viata a culorii placilor este garantata doar in cazul acestor placi de tartan cu strat superior EPDM.
Granulele EPDM sunt disponibile intr-o gama variata de culori (24 de culori de baza+ cereri). Aceasta gama variata este datorata stratului superior care se poate fabrica din amestecul mai multor culori. Aici va prezentam doar cateva din culorile de baza. Putem sa dam placilor un aspect de mozaic, daca amestecam diferite culori ale granulelor EPDM sau daca le amestecam cu granule de cauciuc negre.

Pentru producerea de culori indiviuale este necesara o cantitate minima comandata de placi. Aceasta cantitate se va stabili pentru fiecare comanda in parte, in functie de mai multi parametri.

NOU
Aceste produse sunt disponibile si cu dimensiunea de 100cm X 100cm.
Sunt foarte usor de montat.
Aseptam cu interes opiniile d-voastra sau cererea d-voastra, care va fi onorata intr-un mod profesionist.

Dimensiuni - 50x50 cm, cm

Garantie - 1

Finantare - pentru comenzi peste 5000 euro - rate

Contacte - KAFKA SOLUTION :

Telefon fix: 0362407855

Telefon mobil: 0752583232

» Cere de la KAFKA SOLUTION detalii despre oferta
» Informatii complete - KAFKA SOLUTION
» Vizualizeaza toate produsele firmei KAFKA SOLUTION

Din aceeasi categorie cu PAVIMENTE ELASTICE DIN DALE DE CAUCIUC *TUV

Mobila si decoratiuni

Mobila bucatarie, mobila living, mobilier baie, mobila sufragerie, mobila dormitor, etc

Stiluri decorative (stil modern, stil rustic, etc)

Piese de mobilier (canapele, mese, etc)

Materiale (lemn, MDF, inox, fier forjat, etc)

 

» Articole din revista

Avantajele si dezavantajele blatului de bucatarie din beton

Blat bucatarie din beton Desi nu suna prea spectaculos, betonul este o optiune atunci cand aveti de-a face cu un spatiu de o forma unica. Produs din materiale naturale, apa, nisip, ciment si pigmenti, acesta poate fi turnat direct la locul de punere in opera ...

 

23 May 2015 PAVIMENTE ELASTICE DIN DALE DE CAUCIUC *TUV mai mult

Tips&tricks pentru renovarea bucatariei

01 Jul 2022 PAVIMENTE ELASTICE DIN DALE DE CAUCIUC *TUV mai mult

De ce este influentat pretul blaturilor din quartz compozit?

25 Aug 2020 PAVIMENTE ELASTICE DIN DALE DE CAUCIUC *TUV mai mult

Aboneaza-te la Newsletter

 
Copertine, parasolare
Case lemn
Mobila si decoratiuni
Producator dale pavaj, piatra decorativa
Mobilier urban si de gradina

Anunturi imobiliare

Anunturi imobiliare Apartamente

Apartament in vila, 4 camere, Floreasca

Str. Mozart, Bucuresti

4 camere, suprafata 100 mp

Pret: 1100 euro/luna

Anunturi imobiliare Case sau vile

De vanzare casa in Gheorgheni, Cluj Napoca

Str. Romul Ladea, Cluj-Napoca

P+M, 4 camere, suprafata 126 mp

teren 285 mp

Pret: 107000 euro, negociabil

Anunturi imobiliare Case sau vile

Vila de vanzare in Andrei Muresanu

Cluj-Napoca

D+P+E+M, 8 camere, suprafata 270 mp

teren 600 mp

Pret: 380000 euro, negociabil

Oferte din Magazin

Poze casa si gradina

Casa si gradina - poze

Divertisment

Casa si gradina - imagini

Constructii celebre

Casa si gradina - Constructii celebre

Program TV (Vineri)

18:00

Aventuri imobiliare in strainatate

Discovery Travel&Living

Contact Termeni si conditii Publicitate © Copyright 2007-2015 CaseSiGradini

Recomandari: