INCHIDERI TERASE

Bucuresti

Firme

Contacte - INCHIDERI TERASE

Contact: Anisoara

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei INCHIDERI TERASE

Inchideri terase restaurante | Inchideri foisoare | Inchideri verande | Inchideri terase cu sticla | Inchideri terase si balcoane cu copertine si marchize |

Inchideri terase si balcoane! Firma noastra are o mare experienta in inchiderea teraselor si balcoanelor cu sticla glisanta si plastic transparent.
Va oferim si copertine pentru balcon si terase pentru o mai buna si eficenta protectie. Apelati cu incredere la noi!


Suntem pregatiti sa va imprejmuim orice stuctura, indiferent de arhitectura sau amplasare.

Inchideri terase cu plastic transparent


Inchiderea unei terase cu plastic transparent este o modalitate foarte rapida de a va proteja terasa de intemperii atat vara cat si iarna. Acest plastic transparent este foarte rezistent si se amplaseaza pe terasa, foisorul sau veranda dumneavoastra prin doua modalitati: cu ajutorul capselor si bridelor sau printr-un plastic transparent casetat.
Cele doua modalitati sunt rapide si va protejeaza impotriva vremii nefavorabile, prafului sau a altor factori ce ar putea influenta confortul dumneavoastra.


Inchideri terase si balcoane cu sticla culisanta


Aceasta metoda se numeste Todocristal si este perfecta pentru inchiderea terasei sau a balconului cu geamuri culisante armonice ce va vor face terasa si balconul mai usor de utilizat.
Datorita acestui sistem de inchidere a terasei si a balcoanelor puteti beneficia de un spatiu luminos ce nu obtureaza
privirea.
Este un sistem de ferestre culisante armonice ce va ofera sa deschideti fiecare fereeastra in parte sau sa le deschideti pe toate si sa aveti o terasa sau balcon complet deschis.


Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate