SC EUROVION SRL

Radauti, Suceava

str. Francei Fn

Contacte - SC EUROVION SRL

Contact: Claudiu

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SC EUROVION SRL

Compania noastra a fost infiintata in anul 2004, si are ca obiect de activitate vanzarea de panouri sandwich noi sau second-hand si tabla cutata, toate importate din Italia.

Produsele comercializate sunt folosite de catre clientii nostri la constructia de hale metalice, grajduri, garaje si alte anexe, costurile fiind mici in comparatie cu o constructie clasica.

De asemenea, tabla cutata este de diferite grosimi a€“ intre 0.4 si 0.7 mm, putand fi debitata la dimensiunile necesare clientului

Datorita faptului ca suntem importatori directi, suntem siguri ca va putem oferi cele mai bune preturi de pe piata, la un raport calitate/pret excelent.

Societatea noastra produce si accesorii acoperisuri in functie de necesarul fiecarei lucrari in parte, profesionalismul celor care lucreaza aici, fiind observat in satisfactia clientilor nostri.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a va convinge de calitatea produselor noastre.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate