VLADI CONCEPT

Bucuresti

Bd. Marasti nr.65-67, ROMEXPO, Pavilion G2

Contacte - VLADI CONCEPT

Telefon fix: 0371054867

Telefon mobil: 0721494093

Fax: 0371105486

Contact: Florin Crivtulencu

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei VLADI CONCEPT

Compania VLADI CONCEPT este gata sa va ajute cu servicii de instalare, finisare, reconditionare si intretinere atat pentru proiecte rezidentiale cat si comerciale.
Servicii:
- comercializam parchet de interior, masiv, stratificat, parchet pentru incalzirea in pardoseala, parchet pentru bai si bucatarii si pardoseli de exterior tip decking,intr-o mare varietate de esente indigene si exotice.
- executam lucrari in toata tara, oferim consultanta gratuita pentru solutiile tehnice si estimarea costurilor. Suntem profesionisti, creativi si entuziasti!
- suntem distribuitori de produse ecologice, profesionale pentru parchet Bona Suedia.(adezivi parchet, lacuri parchet, uleiuri parchet, grunduri parchet,chituri parchet, rasini epoxidice)
- suntem montatori autorizati pentru furnizori de top din domeniul pardoselilor: Solid Floor, Giant, Exterpark, Ter Hurne, Barlinek., DLH Poland.
Suntem o echipa care doreste sa va aduca satisfactii prin servicii de lux in domeniul pardoselilor din lemn. Gasim intotdeauna solutii inteligente cu un design deosebit sau personalizat pentru confortul dumneavoastra.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate