NOBILI DESIGN

Bucuresti

Contacte - NOBILI DESIGN

Telefon mobil: 0722426284

Web: www.nobili-interior-design.ro

Contact: Gabriela Nechifor

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei NOBILI DESIGN

Realizam proiecte de design interior in stil clasic, modern pentru case, vile, apartamente si spatii comerciale in Bucuresti. Pentru fiecare proiect de design interior realizat oferim solutii unice personalizate stilului de viata si nevoilor proprietarilor dar si o gama diversa de materiale de designer cuprinsa in proiectul final de design 3 D.

Gasim cele mai bune solutii arhitecturale pentru interioarele amenajate, fie ca sunt case, vile, apartamente in stil clasic sau modern acestea vor beneficia de proiectare personalizata stilului ales dar si de finisaje si amenajari interioare de lux.

Dupa realizarea unui proiect de design interior cu firma noastra veti beneficia de intrg suportul nostru pentru punerea in practica al proiectului dar si de gama completa de materiale cuprinse in proiect- mobila lemn stil clasic italia, parchet lemn stratificat, gresie, faianta, mozaic, travertin, lustre , candelabre, spoturi, aplice, cornise decorative, plinta interior duropulimer, vopsea decorativa de lux Italia, tapet clasic de lux, tapet decorativ, electrocasnice incorporabile marca Smeg, Franke ( cuptoare electrice, gaz, frigidere, plite, hote stil clasic, modern, expresoare cafea profesionale), masini spalat vase, rufe) obiecte sanitare ( chiuvete, baterii, cazi de baie, cabine de dus), perdele si draperii, materiale tapiterie, piele naturala.

Pentru a vizualiza o parte din portofoliul de lucrari vizitati pagina noastra web - https://www.nobili-interior-design.ro .

Avem in portofoliu proiecte de amenajari interioare living case stil clasic modern cu mobilier, canapele, vitrine sufragerie, commode tv living, mese si scaune dining din gama de lux realizate de firma noastra in Bucuresti, Otopeni, Baneasa, Pipera, Snagov dar si in alte orase din Romania: Constanta, Mangalia, Medgidia, Cernavoda, Navodari, Bacau, Focsani, Vaslui, Iasi, Suceava, Botosani.



Vizualizati mai multe proiecte de design interior exterior realizate de Nobili Interior Design pentru case vile, apartamente clasice moderne si spatii comerciale, restaurante, baruri, cafenele, hotel, salon infrumusetare cosmetica, salon evenimente nunta, magazin haine incaltaminte, shooping mall, showroom auto mobila, clinica medicala, birouri firme cu servicii complete de amenajari interioare si livrarea materialelor cuprinse in proiectul 3d in Bucuresti, Constanta, Pitesti: arhitect bucuresti pret | designer interior constanta pret | designer interior bucuresti preturi | design interior bucuresti preturi | design interior case bucuresti.

Dacă ați întâlnit cel puțin o dată proiecte profesionale de design interior (a fi client sau pur și simplu a fi interesat de site - nu contează), atunci probabil că ați văzut un element bizar în lista de servicii - vizualizare 3D.

Ce se ascunde în spatele acestui termen englez-rus? De ce designerii sunt atât de persistenți în a oferi servicii clienților? Ai nevoie de el sau este o modalitate de a atrage bani în plus?

Specialiștii studioului de design interior Nobili Interior Design vă vor spune tot ce trebuie să știți despre vizualizarea 3D.

Vizualizare 3D - ce este
În esență, este un fel de grafică computerizată modernă. Instrumentul vă permite să creați modele volumetrice. Mai mult, vorbim nu numai despre interioarele spațiilor de locuit, ci despre orice modele în general. Dar suntem interesați de proiectele de arhitectură.

Software-ul profesional este utilizat pentru vizualizarea 3D - de la cunoscutul 3D Max până la planificatorul dezvoltat.
Rezultatul redării (redării) este o imagine tridimensională a realismului maxim.

Vizualizare 3D - o ocazie de a atinge viitorul interior, pentru a vedea ideea designerului în detaliu. De aceea, serviciul este inclus în pachetul de proiectare arhitecturală.

Capacități de vizualizare 3D:

Structuri de desen de diferite tipuri (locuințe, facilități industriale și de afaceri, parcuri, infrastructură). Adică un afișaj grafic al exteriorului clădirii. Acest lucru este extrem de util dacă aveți de gând să vă construiți propria casă sau să faceți peisagistică de calitate pe site.

Interiorul localurilor (apartamente, cafenele, restaurante, birouri, pensiuni), unitati hoteliere. Cum va arăta camera din interior.
Mobilier, decor, accesorii. Vizualizarea 3D vă permite să lucrați interiorul până la cel mai mic detaliu. În sens literal - fiecare element mic poate fi desenat și văzut „în direct”.
3

Avantajele vizualizării 3D
Și acum să vorbim despre motivul pentru care recomandăm serviciul firmei noastre.

Efect de prezență. După cum am spus, vă puteți scufunda în proiect. În fața ochilor tăi nu vor exista desene și planuri uscate, ci un spațiu aproape real care poate fi schimbat și redesenat după propriul gust.

Efecte suplimentare. Vizualizarea 3D vă permite să construiți diferite iluminări interioare (naturale și artificiale). Și dacă vorbim despre un complot personal, priviți designul în diferite condiții meteorologice.


Capacitate de editare. Remedierea proiectelor 3D este un proces destul de complicat și care consumă mult timp (dacă doriți să obțineți o muncă de calitate). Dar totuși este mai ușor decât redesenarea schițelor, a spălărilor cu acuarele și a altor produse din tehnici „manuale”. Dacă aveți răbdare și buget, specialiștii nostri vor putea face modificări la vizualizarea designului până când îl vor găsi pe cel perfect.
După cum arată practica noastră, mai există un avantaj.

Vizualizarea 3D permite proiectantului și clientului, adică noi și dvs. să găsim rapid un limbaj comun. Nu sunt necesare cunoștințe speciale pentru a percepe o imagine tridimensională. Cu acest instrument, deveniți un colaborator direct al propriului spațiu.

Sunați la studioul Nobili Interior Design și creați un design de apartament sau casă cu noi.
design interior hotel | birou arhitectura bucuresti.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate