ALPENA CONSTRUCT

Horezu, Valcea

Contacte - ALPENA CONSTRUCT

Telefon mobil: 0762286891

Contact: Mihai Valentin

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei ALPENA CONSTRUCT

Alpena Construct a fost infiintata in 2011 si activeaza in domeniul constructiilor. Atuul nostru este interesul pentru client, iar pentru asta logistica, seriozitatea si adaptabilitate in functie de lucrari sunt elemente esentilale.
Executam deasemenea lucrari de finisaje interioare si exterioare. Mai nou, ne-am extins serviciile si in cadrul tamplariei PVC.

Natura ne ofera materie prima: lemn. Pentru ca suntem consumatori de lemn in cadrul lucrarilor de constructii vrem sa nu ramanem "datori" si sa plantam cati mai multi copaci.

Dispunem de experienta si lucrari realizate atat in Romania, cat si Spania, Franta si Germania avand in dotare scule si unelte de ultima generatie.

Alpena Construct executa lucrari de infrastructura drumuri si autostrazi, poduri si tunele, terasamente si alte lucrari adiacente, avand in dotare si spre inchiriere urmatoarele utilaje: excavator Liebherr 924 cupa 2 m cubi +cupa de taluz multifuntionala, excavator Komatsu 240, buldozer Caterpilar D5 H cu lama multifunctionala, greder Caterpilar 140 G , cilindru compactor Bomag 214, incarcator frontal Liebherr, camioane marca MAN.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter