REAL CLEAN

Galati

strada Portului nr. 33

Contacte - REAL CLEAN

Telefon mobil: 0737850850

Fax: 0330819552

Contact: Real Clean

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei REAL CLEAN

REAL CLEAN este o companie specializata in prestarea serviciilor profesionale de curatenie pentru institutii, birouri, sedii de firme, hoteluri, cabinete medicale, sali de conferinte, banci, baruri, restaurante, spatii comerciale si locuinte.
REAL CLEAN se remarca prin profesionalism si adaptabilitate, prin dorinta de a reusi sa raspunda tuturor cerintelor, promptitudine, incredere, seriozitate, solutii eficiente, echipamente profesionale si detergenti ecologici specifici fiecarei suprafete in parte.
Obiectivul REAL CLEAN este acela de a asigura clientilor servicii de cea mai inalta calitate.
Calitatea serviciilor este principala trasatura a activitatii REAL CLEAN, asigurata atat prin personalul calificat cat si prin utilizarea echipamentelor si consumabilelor din gama profesionala. Pe langa calitatea excelenta a serviciilor oferite, o alta caracteristica o constituie flexibilitatea in stabilirea pachetelor de servicii, in functie de solicitarile si nevoile fiecarui client.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate