SC BURZO-CONSTRUCT SRL

Baia Mare, Maramures

STR. DIMITRIE CANTEMIR, NR. 3/16, BAIA MARE, MARAM

Contacte - SC BURZO-CONSTRUCT SRL

Telefon mobil: 0741060410

Contact: Burzo Gavril

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SC BURZO-CONSTRUCT SRL

In peste 21 de ani de activitate, firma SC BURZO-CONSTRUCT SRL, datorita profesionalismului, competentei, seriozitatii si responsabilitatii, si-a creat un renume pe piata proiectarii constructiilor civile, industriale si agricole, satisfacand cele mai inalte exigente, prin adoptarea de solutii tehnice viabile, la standarde de calitate europene.
Obiectul de activitate este proiectarea constructiilor civile, industriale si agricole din beton armat, metal si lemn.

La inceput firma reunea sub diverse forme proiectanti cu un vast backround profesional, dobandit la institute specializate de proiectare. Astazi, in cadrul firmei lucreaza sub diverse formule, personal cu experienta acumulata in activitatea de proiectare, la care s-au aliat tineri proiectanti, cu o reala dorinta de afirmare.

Creativitatea, ambitia si elanul tinerilor specialisti, coroborat cu maturitatea profesionala si moderatia proiectantilor cu experienta, conduc la elaborarea documentatiilor tehnice avansate, in concordanta cu normele tehnice actuale pe plan national si european.
Identitatea firmei este promovata de conceptul lucrului de calitate si de buna colaborare cu beneficiarii lucrarilor.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate