SC ARTISTIC FLOORS SRL

Bucuresti

Carabusului

Contacte - SC ARTISTIC FLOORS SRL

Telefon mobil: 0723180950

Contact: George Pavel

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SC ARTISTIC FLOORS SRL

Artistic Floors ofera solutii complete pentru montajul si finisarea parchetului masiv, parchetului stratificat, treptelor din lemn masiv, terase din lemn esente indigene si exotice de parchet masiv, parchet stratificat si deck lemn pentru exterior, montaj profesional de parchet si deck, parchet stratificat cu finisaje de lux, pardoseli pentru spatii umede bai, bucatarii , pardoseli sportive, precum si materiale profesionale pentru montajul si finisarea parchetului si pardoselilor din lemn pentru exterior adezivi parchet, chituri parchet, grunduri parchet, lacuri pentru parchet si deck,baituri parchet.

Oferim clientilor nostri servicii complete si de calitate , montarea produselor de catre o echipa profesionista, lucrari de renovare pentru parchetul vechi. Consultantii nostri va vor ajuta sa luati deciziile optime in alegerea si proiectarea parchetului.

Realizam la comanda scari din lemn masiv pe structura de beton, structura de metal sau pe vanguri. Esente utilizate stejar, nuc, paltin, sau esente exotice. Finisajele se realizeaza cu bait si lacuri de trafic intens. Oferim o gama variata de culori de bait atat pentru treptele din lemn masiv,cat si pentru pardoselile din lemn. Se pot executa modele complexe trepte drepte, trepte evantai, mana curenta

Parchetul este cel mai intalnit tip de pardoseala, utilizat cu predilectie in camere si pe holurile caselor pentru ca, datorita texturii sale lemnoase, confera interiorului o senzatie de "cald", spre deosebire de marmura sau mozaic, care sunt reci. Exista mai multe tipuri de parchet, fiecare dintre acestea avand o serie de calitati. În functie de amenajarea locuintei trebuie identificata esenta din care este fabricat parchetul. Acesta poate fi din stejar, nuc, fag, cires, bambus, teak, palisandru, lemn de trandafir, accacia, zebrano etc.

O prima categorie o constituie parchetul masiv. Acesta este cel mai intalnit tip de parchet si este realizat din lemn natural. Este o pardoseala frumoasa, care poate avea un aspect lucios sau mat, care se preteaza atat unei amenajari moderne, cat si clasice. Acest tip de parchet are o serie de avantaje printre care se numara izolarea termica sporita, rezistenta la trafic si durabilitatea. În cazul in care pardoseala s-a deteriorat, poate fi raschetata si lacuita pentru a-si recupera aspectul. Orice incapere cu acest tip de parchet va arata elegant.

Parchetul laminat este utilizat in foarte multe amenajari datorita pretului sau mai mic decat in cazul parchetului masiv. Spre deosebire de acesta, parchetul laminat nu este facut exclusiv din lemn, ci din aschii lemnoase presate la temperatura ridicata, peste care a fost turnat un strat de melamina care il face rezistent la uzura.
Parchetul stratificat este disponibil in doua variante: dublu stratificat si triplu stratificat. Spre deosebire de parchetul masiv, parchetul stratificat este disponibil in mai multe variante cromatice in functie de esenta lemnoasa dorita. Cel dublu-stratificat, asa cum o indica si denumirea, este realizat din doua straturi de lemn, iar cel triplu-stratificat, din trei straturi, dintre care unul este finisat, iar celelalte doua sunt nefinisate. Este un tip de parchet rezistent, ideal in orice locuinta, indiferent de stilul in care este amenajata.
Parchetul industrial este special conceput pentru incaperile unde traficul este intens. Sustine piese de mobilier grele si rezista uzurii. Poate fi fabricat din lemn sau din aschii lemnoase.

Parchetul poate fi utilizat in orice incapere
Designul interior a evoluat si parchetul nu mai este folosit doar in camere si pe holuri, ci poate fi utilizat si in bucatarie sau in baie. Efectul obtinut va fi unul exotic si original. Ideal pentru aceste spatii este parchetul masiv sau cel triplustratificat, tratat special impotriva umiditatii. Pentru iubitorii pardoselilor din lemn a aparut si parchetul de exterior care nu numai ca este tratat sa reziste unui trafic ridicat, dar si pentru a rezista intemperiilor. Pentru a preveni uzura si deteriorarea aspectului, este indicat ca parchetul sa fie tratat periodic. În functie de stilul in care este decorata o incapere va fi ales si tipul de parchet si esenta din care este fabricat. Designerii recomanda, pentru interioarele exclusiviste, esente rare, care nu doar ca vor transforma incaperile si le vor conferi un aspect elegant, dar au si o durabilitate mare. Mai mult decat atat, designerii de renume recomanda combinatiile de esente si culori in ceea ce priveste parchetul. Astfel, pardoselile se transforma in adevarate opere de arta, iar interioarele sunt elitiste. În ultima perioada, trendul in materie de design interior impune utilizarea parchetului cu insertii din mozaic sau din marmura, disponibile intr-o multitudine de culori si de forme. Efectul este unul fabulos, dublat de rafinamentul pieselor de mobilier.

Tips-uri pentru montarea si intretinerea parchetului
Este foarte important ca parchetul sa fie in stare impecabila atunci cand va fi montat. Ca atare, inainte de a incepe procedurile de montare, parchetul trebuie verificat pentru a nu prezenta deteriorari. Spatiul unde va fi montat trebuie sa indeplineasca o serie de conditii pentru ca operatiunea de montaj sa fie bine realizata. Una dintre acestea se refera la temperatura din camera care trebuie sa fie constanta si sa nu depaseasca 17-18 grade Celsius. Suprafata pe care va fi montat parchetul trebuie sa fie curata si neteda. Este indicat, in cazul in care exista pete de var sau de vopsea, sa fie curatate pentru ca sa poata fi aplicata sapa autonivelanta. Specialistii nostri recomanda aplicarea unui strat de rasina peste aceasta pentru a impiedica evaporarea apei din sapa, dupa care se poate trece la montajul parchetului. Pentru a avea un aspect frumos timp indelungat, parchetul din lemn masiv trebuie intretinut. Astfel, trebuie utilizate doar produse de curatenie destinate lemnului si trebuie evitata umezeala. Pentru a preveni zgarierea pardoselilor, este indicata amplasarea de protectori sub picioarele mobilelor.

Scara interioara este un element distinct in arhitectura, care poate face prima impresie la intrarea intr-o locuinta, sau a unui spatiu cu destinatie publica. Prin functionalitate si design aceasta poate fi mai mult decat o cale de acces intre etaje. Scara implica un parcurs, o legatura intre spatii.
SCARA, parte componenta a unei constructii complete, face ca spatiul locuintei sa devina util
si totodata ambiental. Pentru acest lucru va propunem o gama completa de modele si
structuri de scari interioare care sa vina in sprijinul dumneavoastra.
Lemnul este alegerea perfecta care ofera locuintei un mare plus de caldura si confort si
totodata devine primul element din mobilierul locuintei.
Lemnul este o materie vie care innobileaza cu eleganta lui orice spatiu, iar modelarea acestuia
face ca lucrurile sa devina arta vie. Lemnul este un material de contructie ecologic, care in
timp s-a remarcat si continua sa se remarce prin varietate de specii si o mare rezistenta in
timp.
Este un material care se poate reconditiona cu usurinta, astfel generatii intregi pot sa se
bucure de confortul ce-l ofera.
Oferim pentru executia scarilor interioare din lemn de esenta de brad, fag si stejar. Ordinea in care
am enumerat speciile cu care lucram la executia scarilor interioare,este si clasamentul de la
bun la foarte bun. Bradul este o esenta moale care se presteaza la o incapere conceputa in linii
rustice, fagul este clasa medie care ofera eleganta si finite, iar stejarul este nobletea padurilor
romanesti. Nobletea lui este capatata in timp, tinand cont ca un arbore se stejar ajunge la maturitate in
120 de ani de crestere. Varietatea de finisaje ce o putem oferi acopera toate pretentiile si liniile modernismului.
Nuantele nu va sunt impuse, acestea se completeaza cu restul decorului din locuinta
dumneavoastra. Panourile folosite pentru realizarea scarilor interioare sunt din elemente imbinate si nu din
dulapi de lemn, deoarece respectam intocmai tehnologia de fabricatie a lemnului cunoscand
durabilitatea in timp a acestuia si caracteristicile indeplinite de aceasta tehnologie.
Cheresteaua utilizata la executia panourilor este de clasa superioara, cu umiditate relativa
cuprinsa intre 8 -10%.
Aceste norme tehnologice argumenteaza faptul ca scara este primul element de mobilier din locuinta dumneavoastra.
• Scari din lemn masiv ( realizate cu panouri imbinate in dinti din :lemn de brad, lemn de fag, lemn de stejar ) placari scari interioare/exterioare din beton, executie scari interioare/ exterioare pe vanguri decupate din lemn;
• Scari interioare/exterioare executate pe structura din metal combinand trepte din lemn masiv , contratrepte din lemn masiv, plinta din lemn masiv si balustrada din lemn masiv ;
• Scari interioare/exterioare din lemn masiv pe vanguri din lemn decupate, scari din lemn drepte sau cu vanguri din lemn centrale;
• Scari din lemn masiv economice destinate spatiilor inguste si cu deschideri mici ;
• Structuri din lemn masiv pentru exterior : structuri pergole din lemn, structuri terase din lemn, structuri plansee din lemn , structuri acoperis din lemn
• Balustrade si mana curenta din lemn pentru scari interioare / exterioare/ terase / pergola / delimitare perimetru ;
• Terase din lemn) , pergola din lemn ;
• Elemente necesare placarii scara beton ( trepte din lemn, contratrepte din lemn, plinta din lemn , balustru de capat din lemn, balustru intermediar din lemn, mana curenta din lemn )
Scara interioara din lemn, pe vanguri decupate , realizata integral din panou din lemn masiv de stejar. Vanguri decupate din lemn in grosime de 40 mm , treapta din lemn in grosime de 20mm , contratreapta din stejar de 20 mm si plinta decorativa din lemn masiv. Scara din lemn este realizata cu intoarcere la 90 grade, trepte in unghi sau balansate . Balustrada din lemn interioara este model cu balustrii drepti, avand partea inferioara frezata orizontal, montati cate 2 pe treapta din lemn pentru un plus de eleganta, dar si siguranta in exploatare . Mana curenta pe forma drept a rotunda la plecare , balustru de capat drept cu frezare orizontala in partea inferioara.
DECK
Deck-ul este gama de podele din lemn pentru utilizare in exterior: un produs de calitate prin grija in timpul tratamentului si de prelucrare a lemnului.
Deck-ul rezista la apa sau alte conditii meteorologice si, datorita puterii sale de mare si aspect elegant, Deck-ul este ideal pentru pavaje terase, margini piscina, penthouse-uri, platforme si trotuare in gradinile: o atingere de sofisticare care imbunatateste spatii in aer liber, ceea ce le face mult mai confortabil , placut si natural, in armonie cu tendintele moderne de constructie.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate