TEHNO DIN

Piatra Neamt, Neamt

Contacte - TEHNO DIN

Telefon mobil: 0720210040

Contact: Bogdan Gaina

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei TEHNO DIN

Suntem o firma mica de familie, orientata catre client. Dorim sa oferim cele mai bune produse clientilor nostri pentru ca ne place sa cream produse de calitate si sa fim apreciati pentru ceea ce iese din mainile noastre.
Unitatea de productie cuprinde o hala de productie, un depozit de materiale, depozit de produse finite, vopsitorie. Ca si echipare, avem, 3 aparate de sudura argon performante, masina de indoit fier, presa hidraulica, compresor, cuptor pentru forja si alte utilaje care ne ajuta in activitate.
Avem experienta foarte buna in executarea de porti auto, porti pietonale, fier forjat etc. In principal sunt produse unicat, facute exact asa cum voi, clientii le doriti. De asemenea, avem posibilitatea de a echipa portile facute de noi cu automatizari sau interfoane, cu amortizoare sau sa instalam usi de garaj, etc.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate