SC AIVA PRODSERV SRL

Bucuresti

ALEEA MIZIL NR 39

Firme

Contacte - SC AIVA PRODSERV SRL

Telefon fix: 0213455600

Telefon mobil: 0758220605

Contact: Despa Liviu

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SC AIVA PRODSERV SRL

S.C. AIVA PRODSERV S.R.L. a fost infiintata in anul 1994, din initiativa unor antreprenori locali cu o expertiza bogata in domeniu, atat la nivel national, cat si la nivel international.

Prezenta in piata de peste 18 ani, AIVA si-a imbunatatit permanent si consolidat pozitia in piata printr-o abordare sustenabila de business, reinvestind in permanenta si cu analize bine fondate de eficienta o importanta parte din profitul obtinut, dedicand astfel in mod constant resursele societatii procesului de modernizare a utilajelor folosite si acordand totodata toata atentia pregatirii continue a angajatilor.

De la infiintare si pana in prezent, societatea si-a stabilit ca obiect de activitate lucrarile de instalatii, la un nivel integrat cu procesul de productie, specializandu-se in lucrari de fabricare si montare a tubulaturii de ventilatie.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate