SC FIBERCHIM GROUP SRL

Bucuresti

B-dul Unirii nr 68

Contacte - SC FIBERCHIM GROUP SRL

Telefon fix: 0763444910

Telefon mobil: 0747596570

Contact: Ioana Nedelea Radu

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SC FIBERCHIM GROUP SRL

Amenajari exterioare: Orice casa, gradina si alte spatii exterioare de mica sau de mare anvergura trebuie sa se bucure de o amenajare propice, care sa scoata in evidenta calitatile sale si sa ofere privitorului o imagine de ansamblu cat mai placuta. Noi va oferim o gama extrem de variata de produse, de la jardinierele pentru flori, fantani arteziene de mica sau de mare capacitate, pana la panouri decorative, piatra decorativa sau cascade ornamentale, toate la diverse marimi, culori si confectionate din materiale de cea mai buna calitate: fibra de sticla, diverse pietre si roci sau alti compusi chimici.

Amenajari interioare: In ajutorul celor care doresc sa isi amenajeze interiorul casei sau biroului lor, am decis sa fabricam o gama extrem de variata de produse pentru amenajarile interioare. Dispunem de cele mai bune tehnologii pentru fabricarea produselor din fibra de sticla, roci naturale dar si alte tipuri de materiale mixte, fapt care nu poate decat sa culmineze cu produse de calitate.
Incepand cu banalele blaturi de baie sau bucatarie, oferim produse de mai multe tipuri: ghivece de flori, pardoseli, caramida decorativa, fantani de perete si perdele de apa, fantani arteziene de interior, jardiniere pentru flori, glafuri si chiar piscine de interior, toate aceste produse fiind produse special pentru dvs, pentru amenjari interioare rafinate!

Pentru orice alt produs care nu se regaseste in grila noastra, va rugam sa ne contactati!
O sa fiti placut surprinsi sa aflati ca ne mulam pe cerintele dvs si va putem realiza absolut ORICE PRODUS!

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate