GALAXY TERMO TRADING

Pitesti, Arges

Firme

Contacte - GALAXY TERMO TRADING

Telefon fix: 0348445312

Telefon mobil: 0784286093

Fax: 0348445312

Contact: Adrian Enache

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei GALAXY TERMO TRADING

S.C. Galaxy Termo Trading S.R.L. este o societate cu capital privat integral romanesc si se ocupa cu activitati de consultanta, proiectare, import, distributie, comercializare, puneri in functiune, service pentru urmatoarele echipamente: fose septice ecologice, instalatii mari pentru epurarea apelor, sisteme de epurare NTPA 001, accesorii sisteme de epurare, separatoare de uleiuri, separatoare de uleiuri cu filtru de coalescenta, separatoare de grasimi, rezervoare de suprafata, rezervoare de mari dimensiuni, rezervoare subterane, vase decorative, bioactivatori, pompe si hidrofoare, dedurizatoare industriale, dedurizatoare rezidentiale, tubulatura si fitinguri din PEHD, tubulatura si fitinguri din PVC, electropompe, camine, motopompe, mixere, sisteme de aerare, suflante, compresoare, generatoare de ultraviolete, statii compacte de epurare ape uzate, echipamente de tratare a namolului din statii de epurare (deshidratare, uscare).
S.C. Galaxy Termo Trading S.R.L. lucreaza in proiecte de protectia mediului, mai ales in domeniul: epurarii apelor uzate si tratarii apei brute.
Promoveaza si instaleaza in Romania echipamente de cea mai buna calitate, echipamente care ajuta la indeplinirea standardelor europene privind protectia mediului.
Pentru toate echipamentele enumerate, Galaxy Termo Trading asigura asistenta tehnica pentru montaj in instalatie si punere in functiune.

Proiectare:
Galaxy Termo Trading poate oferi nu numai echipamente, ci si solutii la cheie, adaptate la specificul clientului. In acest scop, Galaxy Termo Trading poate oferi servicii de proiectare de statii de pompare in cadrul sistemelor de alimentare cu apa, statii de pompare ape uzate, statii de epurare biologica a apelor uzate. Poiectele realizate de Galaxy Termo Trading se refera la echipamentele si instalatiile care intra in obiectul de activitate al firmei noastre si pot fi integrate in proiectele de ansamblu ale clientului.

Ofertare-livrare echipamente si servicii:
Pe baza caracteristicilor dorite de client sau stabilite de un proiectant, departamentul de ofertare din cadrul Galaxy Termo Trading alege echipamentele potrivite si serviciile aferente, intocmeste ofertele tehnice si comerciale si negociaza contractele cu beneficiarii si livreaza echipamentele.

Service:
Departamentul service desfasoara activitati de:

- operatii efective de montaj si punere in functiune a echipamentelor;
- asistenta tehnica la montaj (A.T.M.);
- asistenta tehnica la punere in functiune (P.I.F.);
- probe in sarcina si probe de anduranta in instalatia beneficiarului sau in standul de probe;
- service si piese de schimb in perioada de garantie si post-garantie (intretinere si reparatii);
- reparatii ale echipamentelor.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter