Italdale srl

Jibou, Salaj

Firme

Contacte - Italdale srl

Telefon fix: 0260611130

Telefon mobil: 0744588895

Fax: 0260642440

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei Italdale srl

Italdale din Jibou, judetul Salaj este o societate comerciala cu capital privat,care opteaza pentru calitate, stil si frumusete la un pret bun. Infiintata in anul 1994, cu o experienta de peste 18 ani in fabricarea de pavele rezidentiale, pavele industriale, pavele ecologice, dale, borduri, elemente pentru gard, jardiniere, rigole si alte produse din beton.
Produsele Italdale se folosesc la acoperirea suprafetelor din exterior: alei si drumuri pietonale, terase, parcari,piete, trotuare, curti interioare, piste pentru biciclete etc.
Pavajul creaza o atmosfera de liniste binefacatoare, nu necesita ingrijire, sunt durabile, curate usor de intretinut, rezistente, estetice, refolosibile.
"NOU" din 10.2011 am inceput fabricarea pavelelor color mixt.

Pavajul color mixt este format din pavele cu stratul de uzura dintr-un amestec de doua, trei sau mai multe culori, in cantitati variabile din fiecare culoare.
Amestecul de culori se armonizeaza bine impreuna si dau o suprafata cu un aspect interesant si plin de viata.
Evita monotonia si reinvie culorile in gradina ta prin folosirea si combinarea pavelelor color mixt ce ajuta la eliminarea zonelor in care o singura culoare devine plictisitoare.
Pavelele color mixt sunt o alegere inteleapta din punct de vedere estetic si atractiv pentru toate suprafetele in aer liber. Este un produs ideal pentru o gama larga de aplicatii: pavaje rezidentiale, pavaje industriale si comerciale. Ele sunt de asemenea utilizate atat pentru trafic pietonal cat si trafic rutier.
Combinatiile de culori la pavele color mixt se realizeaza astfel: stratul de uzura este colorat in masa,aceasta fiind culoarea de baza si celelalte culori pot sa difere de gustul si imaginatia clientului.
Sunt disponibile in peste 100 de culori de diferite forme, modele, texturi de suprafata si dimensiuni.www.italdale.ro

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate