OVREV SRL

Oradea, Bihor

Str. Banatului, nr. 5

Contacte - OVREV SRL

Telefon mobil: 0745087571

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei OVREV SRL

Firma S.C. OVREV SRL a fost infiintata in anul 2002 si are ca domeniu de activitate lucrarile de instalatii electrice , cod CAEN -4351-Lucrari de instalatii electrice. Principalul obiectiv al firmei noastre este acela de a oferi solutii profesioniste clientilor nostri si potentialilor clienti. De aceea, firma noastra isi concentreaza eforturile in vederea oferirii unor servicii/lucrari calitativ superioare, avand la baza teoria potrivit careia, un client pretuieste serviciile/lucrarile bine realizate si stie sa aprecieze calitatea si performantele acestora.
Lucrarile de instalatii electrice pe care le punem la dispozitia clientilor nostri ofera garantia unei satisfactii totale.
Consideram ca o firma orientata catre client trebuie sa analizeze periodic nivelul de satisfacere a consumatorului si sa isi stabileasca obiective de imbunatatire a acestuia. Acest lucru este insa posibil numai cu o echipa competenta care sa sprijine firma in atingerea obiectivelor si cu o dotare tehnica moderna si performanta. Iata de ce, firma noastra a investit timp si incredere in angajarea, pregatirea si motivarea unui personal competent, care sa fie dispus sa ofere servicii de calitate clientilor si potentialilor clienti.

În realizarea lucrarilor de instalatii electrice, firma noastra foloseste materiale si produse de cea mai buna calitate, menite sa confere o durabilitate sporita produsului finit:

- Instalatii electrice interioare aferente cladirilor civile,
- Instalatii electrice interioare aferente cladirilor industriale,
- Instalatii de utilizare de joasa tensiune,
- Bransamente electrice aeriene si subterane, monofazate si trifazate, la tensiune nominala de 0,4 kV,
- Instalatie de racordare la joasa tensiune destinata alimentarii cu energie electrica a unui singur loc de consum, executata din reteaua de joasa tensiune sau tabloul/ cutia de distributie a postului de transformare,
- Prize de pamant, instalatii de legare la pamant si de paratrasnet aferente cladirilor civile si industriale,
- Lucrari de mentenanta la corpurile de iluminat stradal pietonal si rutier, temporar festiv si ornamental sau ornamental festiv, racordate la instalatiile electrice publice
- Automatizari industriale

Calitate
Majoritatea consumatorilor de astazi nu mai accepta produse de calitate medie. Pentru o firma care vrea sa supravietuiasca pe piata europeana, si nu numai, singura solutie ramane adoptarea Managementului Calitatii Totale (Total Quality Management). Firma noastra respecta normele de calitate si se substituie calitatii totale, fiind in asentimentul presedintelui companiei “General Electric”, John F. Welch Jr., care spunea: “Calitatea este cea mai buna polita de asigurare a fidelitatii clientilor, cea mai eficace aparare impotriva concurentei straine si singura cale de dezvoltare…” . Cu alte cuvinte, un nivel mai ridicat al calitatii atrage un nivel mai ridicat al satisfactiei clientilor.
În acest sens, firma noastra, OVREV, este atestata ANRE (Autoritatea Nationala de Relementare in Domeniul Energiei) si are implementat sistemul calitatii ISO 9001:2000. Tocmai pentru ca dorim sa oferim servicii de calitate superioara tuturor clientilor, angajatii nostri actioneaza ca o echipa oferind siguranta si incredere.

Dotare Tehnica
Un element de baza in oferirea de servicii profesioniste il constituie partea de dotare tehnica a unei firme, capacitatea de a sustine si de a contribui la dezvoltarea calitatii produselor oferite. Firma noastra beneficiaza de o dotare tehnica superioara

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate