RUFSTER

Radauti, Suceava

Firme

Contacte - RUFSTER

Telefon fix: 0230564549

Contact: Andrei OLINT

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei RUFSTER

Cine suntem

SC OLINT COM SRL este o companie cu o experienta de peste 10 ani in mediul de afaceri, avand ca principal domeniu de activitate comercializarea materialelor pentru constructii si amenajari.

Principalul mijloc de comert il reprezinta Supermarketul OLINT lansat in anul 2005 si o retea de distributie la nivel regional coordonata prin agenti comerciali.

Īn ultimii 6 ani am adunat o vasta experienta in comercializarea, distributia si montajul materialelor de acoperis in general si tiglei metalice in special detinand in perioada 2008-2009 aproximativ 5% din cota de piata pe sectorul tiglei metalice.

Īn anul 2010 am hotarat sa ne extindem activitatea si sa producem propriile materiale pentru acoperis promovate sub un nou brand.

Astfel in spatele marcii RUFSTER se gaseste aceeasi echipa de profesionisti care este hotarata sa mentina si sa creasca nivelul de acoperire al pietii si sa furnizeze in continuare produse de calitate catre revanzatori, constructori si beneficiari finali.

Unitatea de productie

RUFSTER dispune de linii de productie moderne, complet automatizate, cu asistare a rulajului pe computer oferind precizie fluxului tehnologic.

Unitatea este noua, cu o suprafata de aproximativ 2.200 mp, dotata cu doua poduri rulante, posibilitate de incarcare / descarcare drive-in si spatii de stocare acoperite, interioare si exterioare, cu o suprafata totala de peste 1.500 mp.

Cu o capacitate de productie de peste 1, 5 milioane de metri patrati pe an, cu doua linii de tigla metalica si o linie dubla de tabla cutata, cu investitie constanta in stocuri de materie prima, RUFSTER isi propune sa dezvolte o retea de distribuitori la nivel national.

Productia este orientata pe baza de comenzi transmise din teren sau functie de necesarul pe care il au revanzatorii, astfel incat beneficiarii au avantajul de a primi marfa executata special conform cerintelor proiectelor, fara pierderi sau surplusuri de materiale, livrata in cel mai scurt timp pe santier, gata de a fi pusa in opera.

Pe langa materialele fabricate in Unitatea de Productie, RUFSTER ofera si produsele complementare sistemelor de invelitori: folie anticondens, sistem pentru drenaj si accesorii de montaj, toate de buna calitate.

Principalele Categorii de Produse
- Tigla Metalica
- Tabla Cutata
- Tabla Plana
- Elemente Profilate
- Accesorii pentru Acoperis
- Sistem de Drenaj
- Folie Anticondens
- Casete pentru fatada

Produsele sub marca RUFSTER sunt insotine de Declaratie de Conformitate si Certificat de Garantie.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate