KORONDI ARCSO SRL

Corund, Harghita

str. Principală, nr. 1469/b

Contacte - KORONDI ARCSO SRL

Telefon fix: 026624925

Fax: 266249258

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei KORONDI ARCSO SRL

Societatea noastra a fost infiintata in anul 1993, avand ca obiect principal de activitate executarea de constructii civile si edilitare. Dupa construirea atelierelor proprii ne-am profilat si in prelucrarea lemnului. Producem si comercializam o gama larga de produse din industria lemnului, incepand cu mobilier de gradina si mobila de interior, casute camping, case tip vila si case familiale.

Sectorul nostru de constructii executa constructii civile, drumuri, poduri, canalizari si alimentari cu apa. Pregatirea profesionala(studii superioare in domeniu) si experienta indelungata a personalului nostru tehnic precum si utilajele performante sunt garantia pentru calitatea si nivelul tehnic exigent al produselor noastre.

Suntem unul dintre putinii producatori, care onoreaza comenzi pentru proiecte sau conceptii individuale, finalizam dupa caz constructiile noastre ”la cheie”. Societatea dispune de certificare ISO 9001:2001, iar casele de lemn fabricate de noi au primit omologare ÉME nr. A-88/1/2004 in Ungaria. Pentru aceste constructii putem realiza tamplarie interioara si exterioara izolata termic cu dimensiuni standard sau dupa cerintele clientului.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate