STONEAGE HQ SRL

Cluj-Napoca, Cluj

PLEVNEI, 78

Firme

Contacte - STONEAGE HQ SRL

Telefon fix: 0364116644

Telefon mobil: 0745268236

Fax: 0364116644

Contact: Ovidiu Stan

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei STONEAGE HQ SRL

Pe o piata aglomerata si deseori haotica, STONEAGE s-a nascut din dorinta de a va oferi dumneavoastra, clientilor nostri, o solutie completa in amenajari cu produse din piatra naturala, travertin, marmura sau granit.
Inca din stadiile incipiente de proiectare si pana la finalizarea lucrarilor, designerii nostri, impreuna cu echipa tehnica si cu cea de vanzari va stau la dispozitie, astfel incat toate detaliile sa fie puse la punct si rezolvate cu cat mai putina bataie de cap din partea dumneavoastra, iar rezultatele sa va incante ochii.
Dorinta noastra este de a va ajuta sa va transformati locuinta intr-o oaza de confort si relaxare, din care sa va vina greu sa iesiti si in care sa asteptati cu nerabdare sa va intoarceti. In plus, la noi veti gasi toate materialele de care aveti nevoie: de la piatra naturala, travertin, marmura, granit si pana la adezivi si chituri specifice, solutii de tratare, seminee, lavoare, cadite de dus, elemente sculptate si inca multe altele. Tot ce trebuie sa faceti este sa explorati site-ul nostru sau, daca aveti timp, va asteptam cu cea mai mare placere in reteaua noastra de show-room-uri pentru a descoperi impreuna frumusetea si energia naturii „impietrite”.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate