UNIVERSAL NET TRADE SRL

Bucuresti

DUMBRAVA NOUA, NR 31

Contacte - UNIVERSAL NET TRADE SRL

Telefon mobil: 0752215022

Contact: Stoica Daniel

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei UNIVERSAL NET TRADE SRL

Site-ul Bambo-shop.ro a fost dezvoltat de o echipa decisa si motivata sa ofere un plus de valoare comertului online, este constant in cautarea calitatii in tot ceea ce inseamna comert electronic autohton. Bambo-shop a venit din dorinta de a schimba ceva in jurul nostru, de a ne imbunatati stilul de viata, de a aduce frumusetea si mai aproape, permanent si mereu alta. De aceea, noi va vom oferi cu precadere produse hand made, variate, surprinzatoare si unice prin realizarea lor, manual. Gasiti aici decoratiuni pentru toate momentele anului si de ce nu ale vietii, realizate cu pasiune si migala pentru a va aduce si dumneavoastra macar aceeasi bucurie pe care o avem noi cand vi le prezentam.
Bambo-shop este mai mult decat un simplu magazin online. Noi va oferim, idei indraznete de amenajare a casei si gradinei dumneavoastra, cadouri, bijuterii, lenjerii si multe altele, punandu-va la dispozitie produse dintre cele mai bune, produse cu design contemporan, de la cei mai importanti producatori din domeniile decoratiuni interioare, uz casnic, mobilier, accesorii pentru casa.
Produsele pe care vi le propunem poarta semnatura unor designeri renumiti, unele dintre acestea fiind distinse cu numeroase premii de design la diferite concursuri internationale.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter