SC IDEZIO SRL

Ploiesti, Prahova

Firme

Contacte - SC IDEZIO SRL

Telefon fix: 0244220422

Fax: 0244220409

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SC IDEZIO SRL

IDEZIO este o companie producatoare de mobila care ofera mobilier la comanda sau modular pentru dressinguri, bucatarii, dormitoare, birouri, spatii comerciale, hoteluri si compartimentari sanitare HPL pentru spatii comerciale.

Unicitatea produsului IDEZIO reiese din atentia deosebita pe care noi o acordam calitatii, design-ului, pretului si a detaliilor de executie.

Calitatea exceptionala a materialelor si accesoriilor folosite, situeaza produsul IDEZIO alaturi de produsele firmelor de mobilier cu traditie din Italia sau Germania.

Pretul competitiv si termenele de livrare flexibile ale produsului IDEZIO se datoreaza liniei tehnologice moderne si fiabile care ne-a permis reducerea costurilor de productie si un raspuns mai rapid in conditiile unei piete dinamice si exigente.

Designul IDEZIO este inovator si personalizat. Echipa noastra de arhitecti si designeri te va consilia in crearea spatiului adaptat la necesitatile si dorintele tale, tinand intotdeauna cont de ultimele tendinte in designul interior.

Conceptul IDEZIO s-a nascut din grija pentru detaliu, alegerea partenerilor potriviti, profesionalismul echipei, toate acestea avand un singur scop: descoperirea si materializarea acelei solutii care sa te reprezinte cel mai bine.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate