THERMAL COAT CONTINENTAL

Bucuresti, Ploiesti, Bucuresti

Firme

Contacte - THERMAL COAT CONTINENTAL

Telefon fix: 0742435717

Telefon mobil: 0729244222

Contact: Georgescu Andreea

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei THERMAL COAT CONTINENTAL

THERMAL COAT CONTINENTAL este apreciat pe plan intern si international de anumite companii cu bun prestigiu in domeniul contructiilor, petrolier si al serviciilor de mediu.

THERMAL COAT CONTINENTAL este unicul reprezentant comercial al singurului producator european de skiduri GPL recunoscute pe plan international, patentate la institutii de prestigiu mondial, omologate CE si certificate MID. Inca de la momentul depunerii dosarului de brevetare a sistemului, responsabilii europeni in domeniu si-au exprimat unanim parerea ca aceste tipuri de skiduri aduc un plus de siguranta atat pentru mediu cat si pentru deserventi. Tocmai din acest motiv in scurt timp, la nivel continental, se va adopta o directiva care va stabili folosirea numai a skidurilor cu recipienti ingropati. Cum Thermal Coat Continental si producatorul pe care il reprezinta in exclusivitate sunt singurele companii care dispun de licenta internationala pentru realizarea skidurilor subterane, consideram ca restul ofertelor si promisiunilor de pe piata de profil sunt simple glume pentru cei neavizati. Pentru detalii va invitam sa vizitati pagina noastra web dedicata www.wix.com/gplromania/tccontinental sau sa contactati Departamentul GPL pe adresa tcc.gplromania@gmail.com

De curand pe piata internationala a izolatiilor a fost lansat cu succes un produs ceramic ce a reusit sa revolutioneze domeniul constructiilor civile si industriale – TC Ceramic HB – care in Europa Centrala si de Est, in baza unui parteneriat international, este distribuit de Thermal Coat Continental care urmareste dezvoltarea unor relatii comerciale pe termen lung cu parteneri importanti de pe teritoriul intregii tari. Compania dispune de un colectiv perseverent, flexibil, deschis la noi provocari si prompt in onorarea celor mai exigente comenzi, de la simple achizitii la prestari de servicii complexe.
Thermal Coat - reprezinta un polimer lichid ceramic cu proprietati de conservare a energiei, dezvoltat in cadrul programului explorarii spatiale de catre inginerii institutului american NASA, pentru portejarea obiectelor pilotate de radiatiile termice neuniforme care actioneaza asupra navelor spatiale (incalzirea acestora sub actiunea soarelui si racirea lor in zona umbroasa) si care functioneaza bazadu-se pe principii fizice, diferite fata de materialele termoizolante uzuale. Datorita schimbarii si reducerii costurilor, a devenit posibila productia acestui material la un pret competitiv pe scara larga in paralel cu materialele termoizolante uzuale. Pentru detalii si oferta de pret va rugam sa ne contactati pe tcc.secretariat@gmail.com sau pe tc.ceramic.coat@gmail.com.

SC THERMAL COAT CONTINENTAL SRL va poate furniza cele mai eficiente statii de epurare si separatoare de hidrocarburi. Statiile sunt monobloc fabricate din poliester armat cu fibra de sticla, materialul fiind foarte rezistent la umiditate, solicitari mecanice si mediu de reactie acid. Fiecare statie este realizata din trei compartimente, echipate astfel incat sa se realizeze o epurare lenta si completa.
Echipamentul de aerare consta in suflante produse in Japonia cu o foarte mare anduranta in exploatare, avand si consum de energie redus. Sistemul de introducere a aerului se asigura prin discuri se dispersie produse in Canada, care asigura o aerare corespunzatoare a apelor pentru un consum optim energetic.
Statiile de epurare monobloc se utilizeaza pentru epurarea apelor menajere provenite de la locuinte individuale, pensiuni, hoteluri, mici comunitati ce nu depasesc 130 persoane si unitati mici destinate productiei alimentare. Tancurile pot fi folosite in baterii si echipate corespunzator, realizandu-se astfel statii de epurare care pot desevi comunitati de pana la 3.000 persoane. Pentru detalii suplimentare si oferta de pret va rugam sa ne contactati pe tcc.vanzari@gmail.com.

Avand in vedere eventualul interes manifestat pentru construirea unor cladiri in care sa va extindeti activitatea, va supunem atentiei prezenta Oferta de Arhitectura pentru orientarea dumneavoastra spre design-ul anumitor proiecte realizate de catre arhitectii si personalul de specialitate ce colaboreaza in cadrul Departamentului Proiectare al Thermal Coat Continental sub directa coordonare a domnisoarei Arhitect Florina Cotac.

Avantajul serviciilor oferite de echipa noastra consta in faptul ca fiecare membru al Departamentului de Proiectare vine in intampinarea dorintelor clientilor cu idei moderniste care sa materializeze cele mai exigente proiecte.

Pentru intocmirea oricarui Proiect de arhitectura, rezistenta si instalatii Thermal Coat Continental va percepe un tarif incepand de la 15 € + tva/mp care variaza in functie de dimensiunile si destinatia fiecarei constructii. Actuala oferta nu cuprinde pretul executiei propriu-zise.

Departamentul de proiectare poate intocmi proiectul necesar construirii oricarei cladiri indiferent de destinatia pe care intentioneaza beneficiarul sa i-o confere (casa de vacanta, casa familiala, hotel, motel sau pensiune, cladire administrativa publica sau privata, statie de carburant, complex turistic, hale industriale, silozuri, coplex comercial etc).

Termenul de predare a oricarei lucrari in functie de dificultatea acesteia si suprafata vizata va fi cuprins intre 22 zile lucratoare (echivalent 1 luna pentru locuinte P+1, P+1E+M sau P+2, hale, cladiri care au suprafata desfasurata de cel mult 200mp) si maxim 43 de zile lucratoare (2 luni calendaristice). Constructiile foarte mari vor fi proiectate intr-un termen analizat individual.

Avand in vedere faptul ca membrii consiliului director au experienta in construirea multor statii de distributie carburant aflate in reteaua nationala a unei renumite companii si totodata faptul ca in cadrul deserventilor activeaza multi ingineri care au suplimentar experienta participarii la constructia statiilor altor multi-nationale, Thermal Coat Continental va ofera servicii de proiectare si executie a oricarui tip de statie de carburant/GPL/mixta indiferent daca optati pentru modelele clasice sau ultramoderne.

Valoarea construirii unui astfel de obiectiv care se intinde pe o suprafata de 2.700 - 3.000 mp, avand un magazin de 109 – 115 mp si care poate fi predat catre beneficiar complet utilat si optim pentru desfasurarea activitatii specifice, se incadreaza in jurul valorii de 640.000 € + tva, fara a fi luat in considerare pretul de achizitie al terenului aspect care il intereseaza exclusiv pe proprietar. Pretul constructiei se diminueaza in functie de suprafata aferenta, design-ul dorit si echipamentul considerat necesar pentru tranzitul existent.

Pentru dezvoltarea relatiei comerciale in legatura cu realizarea unui proiect va invitam sa ne transmiteti manifestarea interesului dumneavoastra pe tcc.secretariat@gmail.com sau pe tcc.proiectare@gmail.com

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate