SEMMELROCK STEIN + DESIGN SRL

Bolintin Vale, Giurgiu

Firme

Contacte - SEMMELROCK STEIN + DESIGN SRL

Telefon fix: 0372782672

Telefon mobil: 0728628960

Fax: 0372792182

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SEMMELROCK STEIN + DESIGN SRL

Semmelrock Stein + Design, noua competenta in domeniul pavajelor, este prezenta pe piata din Romania din 2006, prin inaugurarea fabricii de la Bolintin Vale, in apropiere de Bucuresti. Dupa doi ani de crestere constanta, a fost data in functiune fabrica de la Teius, judetul Alba, devenind in scurt timp cel mai mare producator de pavaje, dale si borduri din Romania.
Membra a grupului austriac Wienerberger, Semmelrock s-a impus ca lider de piata in domeniul amenajarii suprafetelor in Austria si spatiul CEE, dispunand de capacitati de productie in 11 tari.
Semmelrock Romania prin echipa sa formata din 81 de specialisti entuziasti si dinamici propune un nou concept de amenajare, fiind un partener de baza pentru arhitecti, peisagisti si urbanisti, dar si pentru clientii privati, oferind solutii integrate de sistem insotite de consiliere specializata si servicii de proiectare.
Beneficiind de cele mai moderne tehnologii si linii de productie, Semmelrock Stein+Design realizeaza sisteme complete de pavaje, dale, borduri, minipalisade si rigole de calitate austriaca la norme europene.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate