AV GRUP CONCEPT INVEST

Jilava, Ilfov

Firme

Contacte - AV GRUP CONCEPT INVEST

Telefon mobil: 0722323198

Contact: Marian Ionita

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei AV GRUP CONCEPT INVEST

www.boltaripavaje.ro

Cum se fabrica boltarii?
Relativ simplu. Betonul semiuscat este turnat in matrite speciale, apoi presat cu ajutorul vibropreselor.

In principiu, exista doua mari tipuri de boltari: de zidarie si de fundatie. In functie de aceste destinatii, ei au anumite forme si caracteristici bine definite.

Boltarii de fundatie - se folosesc pentru constructia fundatiilor sau a zidurilor portante, Inlocuiesc cofrajele clasice, reducand timpul de executie si pretul manoperei, prin eliminarea operatiunilor de cofrare si decofrare, Structurile astfel realizate sunt consolidate prin turnarea betonului armat direct in zidarie. Domeniul de aplicabilitate? Universal, incepand de la pivnita, continuand cu orice structura ce necesita armare!

Boltarii de zidarie - pot fi utilizati aproape oriunde se impune construirea unui zid, inclusiv la construirea unui gard! Pot fi utilizati atat la construirea zidurilor exterioare, cat si la ridicarea celor interioare. In functie de destinatia constructiei, se va folosi tipul de boltar cu latimea corespunzatoare.

Avantajele folosirii boltarilor? Sunt de marime mare, deci se lucreaza cu spor, peretii se ridica vazand cu ochii. Un alt avantaj este dimensiunea exacta, cu implicatii pozitive asupra timpului de lucru, a costului manoperei si a calitatii lucrarii. In plus, au o rezistenta superioara in mediile expuse la umiditate si intemperii.

Dezavantaje? Termoizolarea deficitara, ca in cazul oricaror elemente din beton. Acest inconvenient il au si alte materiale, solutia o reprezinta tehnologiile moderne de termoizolare.

www.boltaripavaje.ro

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate