YORK TIMISOARA

Timisoara, Timis

Firme

Contacte - YORK TIMISOARA

Telefon fix: 0256275476

Telefon mobil: 0734199591

Fax: 0256275476

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei YORK TIMISOARA

Solutii de climatizare rezidentiala, climatizare industriala, refrigerare si tratare a aerului
YORK TIMISOARA pune la dispozitia afacerii dumneavoastra o armata de specialisti capabili sa va asiste si sa va ofere consultanta pentru a obtine eficienta maxima in cadrul unei investitii imobile. Noi putem acoperii atat zona cladirilor de locuit cat si a constructiilor de tip industial si amintim aici abatoare, fabrici sau depozite. Avem la dispozitie o gama vasta de produse care ofera calitate de varf, produse oferite de partenerii nostri numerosi pe care vi le punem la dispozitie la cele mai accesibile preturi.

YORK TIMISOARA va ofera solutii constructive eficiente energetic cu fiabilitate sporita ce contin echipamentele cele mai performante necesare aplicatiei dumneavoastra:
•Turnuri de racire EVAPCO
•Centrale de tratare a aerului WOLF
•Centrale frigorifice
•Compresoare si agregate
•Schimbatoare de caldura
•Aparate de aer conditionat
•Automatizari, tablouri si controlere
•Service si mentenanta pentru echipamentele de climatizare si refrigerare deja existente precum si o gama larga de consumabile, agenti frigorifici, uleiuri si accesorii montaj.

Ascensoarele oferite de YORK TIMISOARA sunt KONE si se disting fata de concurenta prin consum scazut de energie, gratie inovatiilor tehnice de care beneficiaza fiecare utilaj, materialele folosite au un impact cat mai scazut in ceea ce priveste poluarea mediului, de exemplu instalatiile de iluminare din ascensoarele KONE folosesc tehnologie LED, din aceasta salvandu-se energie cat si deseuri datorita duratei lungi de viata ale acestor sisteme de iluminat fata de cele clasice cu halogen.
Montarea echipamentelor KONE este de asemenea un avantaj pentru producator, ascensoarele beneficiind in premiera de tehnologia denumita MONOSPACE, aceasta implica lipsa camerei de motoare astfel salvandu-se spatiu, materiale, energie, iar arhitectura profita de o mai mare libertate si transparenta. Prin urmare echipamentele KONE se impun prin avantajele tehnologice si de cost. În calitate de distribuitori KONE cu exclusivitate in zona de vest a Romaniei va punem la dispozitie intreaga gama de lifturi si scari rulante marca KONE precum si servicii complete de consultanta in acest domeniu.

Nu stati pe ganduri, incepeti in a va eficientiza investitia apeland la profesionisti. Asteptam cu interes cererile dumneavoastra .
www.yorktimisoara.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate