DUNLOP ADHESIVES SRL

Bucuresti

B-dul Timisoara Nr.111-115, Biroul 7, Sector 6

Firme

Contacte - DUNLOP ADHESIVES SRL

Telefon fix: 0214077754

Telefon mobil: 0728228605

Fax: 0214077754

Contact: Florin Acatrinei

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei DUNLOP ADHESIVES SRL

DUNLOP Adhesives SRL este filiala din Romania a grupului Building Adhesives Limited, specialistul numarul 1 in Marea Britanie in dezvoltarea, producerea si comercializarea adezivilor pentru placari ceramice, a chiturilor de rost si silicoanelor, precum si a altor produse pe baza de ciment in mixt cu polimeri modificati pentru diferite tipuri de aplicatii.
Fondata in 1962 ca un centru de dezvoltare pentru industria Britanica de placari ceramice, compania este o subsidiara detinuta in intregime de Ardex GmbH, Germania. Activitatile principale ale companiei sunt locate in Stoke-on-Trent, Marea Britanie, unde se gaseste atat centrul administrativ, cat si linia de productie cu o capacitate anuala de 220.000 tone/an
Produsele sunt comercializate sub brandurile BAL si DUNLOP Adhesives. BAL este lider pe piata Britanica a placarilor profesionale (cota de piata de 38% in 2008), fiind cunoscut pentru calitatea foarte atent verificata a produselor si prin serviciile excelente de pregatire profesionala si suport tehnic, in timp ce DUNLOP Adhesives ofera o gama de produse premium pentru o varietate de aplicatii in constructii.
Avand o experienta de peste 45 de ani si beneficiind de resursele globale ale Grupului Ardex, Compania isi continua drumul inovational prin programe de dezvoltare indraznete, ajungand in anul 2006 si pe piata Est-Europeana, in tari cu o piata foarte dinamica precum Romania, Polonia, Cehia sau Slovacia.
Īn Romania, intrarea pe piata s-a facut in 2006, si dupa 2 ani in care rezultatele au fost peste asteptari, s-a decis deshiderea unei filiale a companiei, denumita Dunlop Adhesives Romania SRL. Succesul inregistrat pe piata romaneasca se datoreaza in primul rand calitatii excelente a produselor si preturilor competitive practicate, suportului tehnic profesional acordat clientilor, prezentarilor interactive in santier, precum si promovarea unor produse inovative pentru piata romaneasca a adezivilor, cum ar fi produsele gata-preparate sau mortarele cu priza rapida.
Cu astfel de produse, firma Dunlop Adhesives a reusit realizarea unor proiecte de anvergura din diverse ramuri de activitate, cum ar fi: rezidential (Evo Casa, Andama si Planorama Bucuresti, peste 1.500 de spatii de locuit; proiect, Residence Investments Sibiu, 70 vile), comercial (proiect, AFI Cotroceni Park Bucuresti, incluzand un centru comercial si spatii de birouri), magazine de retail (supermarketurile Kaufland Bucuresti si Resita, magazinul Spar Chisineu Cris), hoteluri (Ramada Brasov, Grand Continental Bucuresti) etc.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate