SC MKM RO GRUP SRL

Bucuresti

Firme

Contacte - SC MKM RO GRUP SRL

Telefon mobil: 0746025492

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SC MKM RO GRUP SRL

MKM RO GRUP a fost infiintata la inceputul anului 2004 si face parte din HOLDING-UL MKM GRUP, care are filiale in Bulgaria, Rusia, Serbia si Ucraina.
De la infiintare MKM RO GRUP inregistreaza o dezvoltare continua, atat a portofoliului de clienti cat si a gamei de produse.
Am inceput sa colaboram cu succes cu alte companii, ale caror produse si-au dovedit calitatea pe piata mondiala. Toate inovatiile si produsele noi ce apar in domeniul materialelor pentru constructii, incercam sa le punem la dispozitia unui cerc cat mai larg de clienti.
Reteaua de distributie a crescut iar produsele noastre sunt oferite in toate orasele mari, reusind astfel intr-un termen relativ scurt sa acoperim intreg teritoril tarii.
Cu totii din MKM GRUP suntem increzatori in calitatea materialelor pe care furnizam, iar in asemenea conditii, nimic nu e mai simplu ca orice client sa-ti devina prieten.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate