INFINION TECHNOLOGIES SRL

Iasi

Contacte - INFINION TECHNOLOGIES SRL

Telefon mobil: 0740138091

Fax: 0332414101

Contact: Andi Vasiliu

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei INFINION TECHNOLOGIES SRL

Suprafetele solide produse de Infinion Technologies sunt compozite formate din cristale minerale naturale in amestec cu rasini poliesterice de ultima generatie.
Aceste materiale au proprietati ce le depasesc pe cele ale pietrelor naturale si ofera avantaje in ceea ce priveste rezistenta la factori fizici si chimici.
Datorita acestor proprietati si a tehnologiei prin turnare se ofera o infinita varietate de aplicatii atat pentru uz casnic cat si pentru uz industrial.
Toate tipurile de materiale produse de Infinion Technologies permit finisarea suprafetelor pana la luciu extrem, au durata lunga de viata atat indoor cat si outdoor, sunt rezistente la impact, la pete si decolorari, sunt non-inflamabile, usor de curatat si intretinut, impermeabile si omogene.
Micile zgarieturi pot fi indepartate prin polisare.
Gama noastra de produse este formata din blaturi pentru bucatarii, mese, baruri si receptii, glafuri pentru interior sau exterior, chiuvete si mobilier de baie, ghivece si jardiniere, dale de gradina, placi din marmura compozita pentru placari exterioare, figurine decorative, lucrari de arta din marmura compozita, piscine si balti de gradina din fibra de sticla;
Intreaga gama de culori este acoperita, pornind de la culori naturale pana la culori tari, care se pastreaza in timp.
- orice lucrare se executa la comanda, dupa dimensiunile clientului;
- oferim produsele noastre la pret de producator;

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate