DORALNIC GRUP

Cosna, Suceava

Firme

Contacte - DORALNIC GRUP

Telefon fix: 0230372741

Telefon mobil: 0753870509

Contact: Vaideanu Dorin

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei DORALNIC GRUP

Va invitam sa redescoperiti farmecul lemnului si al naturii prin intermediul caselor din busteni si al mobilierului de gradina realizat de firma Doralnic Grup.
- Oferta firmei noastre cuprinde o gama variata de produse, incepand de la cabane din lemn rotund, case de locuit din lemn rotund, casute de gradina, fantani, foisore, mobilier de gradina precum si alte produse din lemn rotund solicitate de client.
- Suntem o echipa tanara din Vatra-Dornei cu o vasta experienta in constructii din lemn rotund, avand constructii pe intreg teritoriul Romaniei.
DISPONIBILITATE, INTEGRITATE SI CALITATE superioara a serviciilor sunt insusirile Doralnic Grup.
- Suntem specializati in case din lemn masiv lucrat manual.
Puteti veni cu un proiect sau va ajutam noi sa realizati unul,fiecare casa fiind diferita fata de alta,asa cum fiecare client are gusturile diferite fata de altul.
- Impreuna cu muncitorii nostri specializati va putem construi CASA DE VIS,LOCUL DE VACANTA SAU DE AFACERI CARE REFLECTA CU ADEVARAT GUSTUL SI STILUL DUMNEAVOASTRA.
- In cadrul firmei noasre construim fiecare casa cu grija alocandu-i indeajuns timp ca rezultatul sa fie cel asteptat.
Spre deosebire de alti producatori de case din lemn rotund, noi ne implicam personal participand la constructia fiecarei case, fiind asistati de muncitori talentati care au invatat cum sa construiasca aceste case si care pun suflet in tot ceea ce fac, realizarile fiind pe masura asteptarilor dumneavoastra.
- Suntem nerabdatori sa impartasim oamenilor felul in care construim casele noastre din lemn rotund si va invitam sa vizitati fabrica noastra situata in Vatra Dornei judetul Suceava.
- Ne mandrim cu munca noastra si ne place sa aratam ceea ce facem si ceea ce realizam vorbeste de la sine, vom construi cea mai buna casa posibila, o casa de care veti fi mandri multi ani de acum incolo.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter