CATALONIA INOX

Targu Mures, Mures

srt. Depozitelor nr.27-29

Contacte - CATALONIA INOX

Telefon fix: 0365882240

Telefon mobil: 0758257505

Fax: 0365882243

Contact: Farkas Gabriella

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei CATALONIA INOX

Societatea comerciala CATALONIA INOX S.R.L., si-a inceput activitatea in luna iulie 2009, ca si distribuitor al companiei IRESTAL GROUP, grupul fiind unul din liderii pe plan european in producerea si comercializarea semifabricatelor din oteluri inoxidabile.
Am inceput activitatea cu un capital social subscris si varsat integral de 200.000 de euro.
Sediul central al societatii se afla in Tg.Mures. Pana in prezent am deschis doua puncte de lucru cu depozit la Bucuresti si Timisoara, care deservesc clientii din zonele respective. Pentru o acoperire geografica cat mai eficienta avem reprezentanti zonali in Baia Mare, Bacau si Constanta.

Obiectul de activitate al societatii este importul si comercializarea, din stoc propriu si la comanda speciala, a semifabricatelor din oteluri inoxidabile si refractare, precum si a materialelor de sudura si de prelucrare.
Obiectivul nostru principal este comun cu cel al IRESTAL GROUP, si anume satisfacerea in mod profesionist a exigentelor clientilor, prin oferirea unor produse si servicii de calitate la preturi avantajoase, deservirea prompta a clientilor, venind in intampinarea tuturor cererilor cu flexibilitate si operativitate.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate