BONSAI DECO

Bucuresti

Firme

Contacte - BONSAI DECO

Telefon fix: 0217775555

Fax: 0217775555

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei BONSAI DECO

Bonsaideco.ro este noul tau magazin online cu obiecte decorative si cadouri pentru casa.

Extrem de facil de utilizat, cu un nou design aerisit si rafinat, site-ul isi propune sa ofere mai mult decat produse decorative in tendinte, o experinta autentica de relaxare si inspiratie pentru casa!

Mai accesibile ca oricand, produsele Bonsai vor veni in intampinarea tuturor nevoilor de amenajare a casei sau a spatiului de lucru. Fie ca doriti sa va re/decorati casa, biroul si aveti nevoie sa fiti la curent cu ceea ce poarta, fie ca sunteti in cautarea unui cadou deosebit pentru cei dragi, colegi sau parteneri,site-ul www.bonsaideco.ro va propune ultimele trenduri in materie de imprimeuri, materiale, texturi, forme.
Produsele BONSAI inseamna dincolo de calitate si functionalitate, un mod de exprimare a personalitatii.
Site-ul este un suport excelent de inspiratie, unde veti gasi absolut tot ce aveti nevoie pentru a va transforma casa intr-o oaza de relaxare.

Magazinul online are sectiuni variate de la bucatarie, baie, accesorii decorative, textile pentru casa, aromaterapie, solutii pentru depozitare, corpuri de iluminat, rame si albume foto si sectiune de Gifts.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate