SEMINEE AMBIENT

Bucuresti

Firme

Contacte - SEMINEE AMBIENT

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SEMINEE AMBIENT

Semineele din gama Ambient, pe care le comercializeaza firma noastra, sunt realizate in Franta si corespund normelor si criteriilor de calitate impuse de cea mai exigenta piata, piata franceza.
Noi comercializam seminee autorizate I.S.C.I.R., cu 5 ani garantie pentru focar si 2 ani garantie finisaj semineu.
Finisajele acestor seminee sunt executate din calcar natural si politele sunt din stejar masiv. Focarele sunt realizate integral din fonta si sticla vitroceramica rezistenta la 750° C.
Toate modelele sunt create astfel incat sa devina un punct de atractie al oricarei locuinte, un Ambient pe care sigur vi-l doriti.
Am construit pentru Dumneavoastra o retea de distributie nationala selectandu-ne colaboratorii cu deosebita grija. De asemenea avem propriile showroom-uri in Bucresti, Iasi si, in curand, Brasov.
Doriti traditie, experienta, o echipa de profesionisti, garantie reala si preturi competitive, contactati-ne la: Tel: 0728.717.087 sau scrieti-ne la: vinzari@seminee-ambient.ro.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate