NEW IDEA MEBEL

Sat Dumbrava Rosie, Neamt

Str.Stramutati

Contacte - NEW IDEA MEBEL

Telefon fix: 0233237533

Telefon mobil: 0728178177

Fax: 0233237533

Contact: Jolanta Zaharia

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei NEW IDEA MEBEL

Daca specializarea dvs este mobila, atunci alegerea este clara.
Fabrica de mobila NEW IDEA MEBEL este situata in estul Europei; sediul central si depozitul se afla in Blonia, la 30 km la vest de Varsovia.
Mica fabrica de mobila deschisa in 1997 are in prezent:
- 70 000 de metri patrati capacitati de productie;
- 4 000 de specialisti profesionisti.
NEW IDEA MEBEL produce mobila in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate si design si preturi care va vor permite sa va faceti afacerea mai profitabila.
Serviciul de transport al societatii include 400 de masini cu capacitati diferite, care permit reducerea termenelor de livrare de la producator la un consumator final.
Echipamentele utilizate raspund celor mai inalte cerinte de calitate, compatibilitate ecologica si sunt furnizate de firme din Germania si Italia
Mobila NEW IDEA MEBEL este exportata in 20 tari din intreaga lume. In prezent, sunt deschise peste 500 de reprezentante ale marcii si magazine ale companiei.
Mobila este fabricata din placaje de calitate din lemn nepoluat, din clasa A-1 Egger, acoperit cu o pelicula decorativa cu efect de finisaj dintr-un spectru larg de culori.
Sunt folosite diverse fatade, inclusiv cadru, placa de fibre de densitate medie, netede. Mobila este dotata cu accesorii pentru mobila de calitate (Blum, Hettiche).
Cautam dealeri si distribuitori in Romania.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate