GRADINA VISURILOR

Timisoara, Timis

Firme

Contacte - GRADINA VISURILOR

Telefon fix: 0745322888

Telefon mobil: 0724234117

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei GRADINA VISURILOR

Echipa de gradinari de la Gradina Visurilor vine in intampinarea nevoilor de amenajare a spatiului verde din jurul casei, institutiei unde se desfasoara activitatea de zi cu zi, caselor de vacanta etc.
Suntem prezenti in Timisoara si oferim servicii profesionale de gradinarit atat in Timisoara cat si in localitatile din judetul Timis, iar pentru lucrari mari putem merge oriunde suntem solicitati.

Gradina-visurilor ofera o gama larga de servicii profesionale de gradinarit in Timisoara si nu numai.

Realizarea acestor servicii de gradinarit se face cu personal calificat, unelte profesionale caracteristice segmentului.

Executam lucrari de proiectare, amenajare si intretinere de la gradini private, spatii verzi ale institutiilor si pana la parcuri .

Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, marea majoritate provenite din import si la preturi acceptabile.

Intodeauna la executarea unui proiect o persoana calificata din cadrul firmei noastre va vizita locatia pentru a culege cat mai multe informatii pentru a putea oferi clientului o amenajare care sa -i satisfaca pretentiile si care sa isi atinga scopul final acela de a creea o gradina a visurilor in care clientii nostrii sa sa petreaca un timp cat mai lung si placut, unde relaxarea si linistea primeaza .

Va vom descrie in ce consta executarea unui proiect de amenajare peisagistica prin prisma firmei Gradina-visurilor .

Pentru mai multe detalii vizitati situl firmei.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate