MIST PROJECT

Bucuresti

Firme

Contacte - MIST PROJECT

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei MIST PROJECT

MIST Project este specializata in racirea teraselor, umidificarea si imbunatatirea aspectului vizual al gradinilor / piscinelor folosind sisteme de inalta presiune bazate numai pe apa.

Īncepand cu 2008 am adus pe piata din Romania sisteme de racire pentru terasa si sisteme de ceata care se preteaza pentru terase, hoteluri, restaurante, gradini, industrie, sere, racirea animalelor, efecte speciale, controlul prafului, crame, dar si pentru pastrarea produselor proaspete mai mult timp.

Incepand cu 2009 am dezvoltat gama de produse si am introdus pe piata romaneasca sisteme de incalzire pentru terasa cu cuart care vin sa completeze gama de produse si servicii furnizate clientilor nostri. Aceste sisteme de incalzire se preteaza pentru terase, hoteluri, restaurante, gradina din spatele casei, fabrici, parcuri de distrctie, agricultura, terenuri de golf, magazine, scoli / universitati, piscine, gradini zoologice.

Vezi toate ofertele companiei
Tag: terase
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate