ISANTRANS

Sibiu

Contacte - ISANTRANS

Telefon fix: 0269224024

Telefon mobil: 0723337773

Fax: 0269224024

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei ISANTRANS

Societatea comerciala ISAN SRL este o societate comerciala cu capital integral romanesc, avand ca domeniu principal de activitate comertul en-detail si en-gross cu mobila din import, produsa de firma BLACK RED WHITE - Polonia(www.brw.com.pl)
Magazinele de prezentare si desfacere proprii se afla in orasele, Sibiu, Avrig, Talmaciu.
Mobila marca BLACK RED WHITE acopera o gama variata de modele, are o calitate deosebita si poate satisface orice pretentie venita din partea clientilor. Acest lucru face ca mobila marca BLACK RED WHITE sa faca fata din toate punctele de vedere atat calitativ cat si estetic oricarei amenajarii interioare de orice natura avand in vedere si adaptabilitatea la orice spatiu interior.
Cu mobila marca BLACK RED WHITE puteti realiza cele mai practice conceptii de compartimentare a spatiilor, aceasta are posibilitate de modularizare, putand fii asamblata in diferite moduri astfel incat sa plieze perfect la orice idee de amenajare interioara, fiind foarte calitativa, eleganta, simpla eliminand in totalitate aspectul de artificial.
Suntem convinsi ca ideile ce sunt prezentate aici va vor ajuta sa va realizati visul cu privire la modul cel mai practic de depozitare si compartimentare a locuintei sau a biroului dvs.
Va asteptam cu drag in magazinele noastre de prezentare unde veti cunoaste indeaproape produsele si sistemele BLACK RED WHITE.
In permanenta alaturi de clientii sai, firma asigura consultanta pentru realizarea amenajarilor interioare proiectare 3D, oferind totodata gratuitate pentru transportul si montajul mobilei achizitionate de persoanele fizice pe raza oraselor de resedinta.
Pentru clientii persoane juridice interesate de comercializarea mobilierului BLACK RED WHITEE, SC ISANSRL poate furniza in regim en-gross produsele producatorului polonez, in limita unei anumite arii geografice, conform contractelor de vanzare-cumparare.

Va asteptam in magazinele noastre.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate