ABEL SRL

Fundulea, Calarasi

Fundulea gara,intr.Alexandru Odobescu,nr 12.

Contacte - ABEL SRL

Telefon fix: 0318040448

Telefon mobil: 0751267320

Fax: 0318040448

Contact: Rus Ioan Gabriel

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei ABEL SRL

SC ABEL SRL este o intreprindere de productie si comert produse confectionate din lemn si metal cu punctul de lucru in orasul Fundulea ,care a luat fiinta in anul 2000 ca o firma de familie, cu unic administrator.
Firma are ca principal obiect de activitate productia de confectii metalice usoare, malaxoare, garduri, bancute, cosuri de gunoi, stalpi delimitare acces, pavele din ciment si piatra naturala , borduri si materiale de constructii, vanzarea de piese auto.
Situata in orasul Fundulea la 30 Km de Bucuresti, SC Abel este cel mai mare producator de mobilier stradal din zona.
Firma noastra executa si comercializeaza cu succes produsele de mobilier stradal, in care se reflecta respectul fata de traditii, pastrarea valorilor trecutului si in acelasi timp corespunzind cerintelor de arhitectura moderna.
Scopul nostru este satisfactia si multumirea perpetua a clientilor nostri, acest fapt sporind increderea acordata firmei noastre.
Conducerea firmei este asigurata de managerul Rus Ioan Gabriel

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter