DECO STYLE DESIGN

Bucuresti

Bd Unirii

Contacte - DECO STYLE DESIGN

Telefon mobil: 0728730914

Fax: 0765470308

Contact: Damalan Ionut

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei DECO STYLE DESIGN

Pentru ca noi pretuim timpul dumneavoastra, magazinul de perdele si draperii va veni la tine acasa.
Pentru a veni in intampinarea oricaror exigente, Deco Style Design va pune la dispozitie consultanta gratuita oferita de profesionisti ce vor veni la domiciliu si va vor oferi solutia ideeala construita pe indicatiile dumneavoastra.
Croiala materialelor si montajele sunt de calitate ireprosabila.
Intreaga gama de perdele promovate este realizata din materiale extrem de fine, greu sifonabile, vaporoase si in acelasi timp rezistente, care se intretin cu usurinta, tesatura de baza fiind voalul - voal cristal, voal creponat, voal transparent sau mat, simple, imprimate sau cu broderii si aplicatii de dantela.

Gama de draperii completeaza designul interior si se incadreaza in ultimele tendinte in domeniu, putandu-se realiza in mai multe combinatii.
Tesatura este din satin simplu sau creponat, plus sau bumbac satenat si tafta.
Paleta de culori si de modele pentru perdele si draperii este completa si diversificata raspunzand oricarei dorinte sau fantezie legata de casa dumneavoastra.
Contacteaza acum magazinul perdele si draperii:
0728.730.914 / 0765.470.308 / 0765.470.309
contact@perdeledraperi.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate