DEKOFLEX GLASS DESIGN

Ploiesti, Prahova

Firme

Contacte - DEKOFLEX GLASS DESIGN

Telefon fix: 0244531243

Telefon mobil: 0744777575

Fax: 0244513737

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei DEKOFLEX GLASS DESIGN

Compania se ocupa de productia de vitralii in tehnica OVERLAY si/sau cristale fuzionate. Tehnica permite crearea de modele de vitralii relativ ieftine in comparatie cu sistemul clasic, extrem de rezistente din pdv mecanic - ceea ce le face foarte utile pentru aplicarea lor pe usi sau luminatoare.
Tehnologia este relativ simpla dar secretul consta in acuratetea cu care se respecta pasii tehnologici in executia fiecarui model. Datorita calitatii materialelor si a produselor finite, aceasta tehnica s-a raspandit in intreaga lume (peste 45 de tari) prin intermediul francizelor, de la cercul polar la ecuator.
Modelele pot fi alese dintr-o game restransa de modele gata proiectate (catalog) sau pot fi facute dupa necesitatile Dvs sau proiectul arhitectului cu care lucrati.
Firma vinde de asemenea componente si utilaje pentru productia de vitralii in tehnica OVERLAY si FUSION.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate