SC D3SIGN STUDIO SRL

Floresti, Cluj

Firme

Contacte - SC D3SIGN STUDIO SRL

Telefon fix: 0740808849

Fax: 0740808849

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SC D3SIGN STUDIO SRL

Compania SC D3SIGN STUDIO SRL este Dealer pentru urmatoarele produse si va ofera urmatoarele servicii:

1.Cascade ornamentale de interior din Statele Unite:

Oferind o gama larga de materiale atractive, fiecare cascada este ecologica. Materialele noastre includ:

STICLA - reciclata si reciclabila de diferite niveluri
METALE - otel inoxidabil si cupru 100% reciclabile
PIATRA PRELUCRATA - un compus de materiale reciclate si materiale cu emisie redusa
PIATRA NATURALA- material complet natural, fara emisii, non-toxic

Toate cascadele prezinta de asemenea pompe cu consum redus de energie si pot fi proiectate cu componente si adezivi cu emisie redusa sau non-toxici
Cascadele noastre ajuta la purificarea aerului dimprejur de poluantii daunatori. Sistemele ajuta de asemenea la oprirea raspandirii factorilor contaminatori de interior
Analizam cu placere proiectele, desenele si cerintele dumneavoastra pentru a va sprijini in a personaliza o cascada care se incadreaza in bugetul dumneavoastra. Putem de asemenea lucra impreuna la adaptarea unui model existent, sau la dezvoltarea unei solutii complete pentru proiectul dumneavoastra.
În calitate de client veti primi schite personalizate in mod unic si detaliile tehnice pentru proiectul dumneavostra. Aceste schite va vor da dimensiuni exacte si locatii pentru tot ce apartine de cascada; inclusiv necesarul de aparatura electrica, instalatii si componente ZonePure® .
Va oferim servicii de randari 3D pentru a veni in sprijinul arhitectilor, designerilor si clientilor pentru vizualizarea formei finale a cascadei in mediul sau inconjurator. Acest serviciu de randare ofera clientilor o imagine in avans si posibilitatea sa evalueze concepte noi pentru design-ul cascadei.
ZonePure® este sistemul de purificare a apei care a stabilit si mentine in momentul de fata cel mai inalt standard de purificare a apei. În combinatie cu alte rafinamente oferite in exclusivitate la cascadele Harmonic Environments®, sistemele ZonePure® fac produsele noastre singurele in masura sa satisfaca nevoile de control a infectiei utilizate in mediile de ingrijire a sanatatii.
Sistemele de purificare a apei ZonePure®, sunt adaptate pentru fiecare aplicatie. Ele contin diferite componente care actioneaza impreuna in sistem pentru a indeplini trei cerinte principale:
Sa purifice apa din sistem
Sa sterilizeze cascada si sa ajute la eliminarea oricarei dezvoltari microbiologice
Sa minimizeze lucrarile de intretinere. Procedurile de intretinere pentru majoritatea produselor cu ZonePure® totalizeaza aproximativ 3 ore pe an, sau 15 minute in fiecare luna.
Putem pune la dispozitie componente aditionale dupa cum este necesar in fiecare locatie.

2.Aparatura estetica profesionala:

Compania D3SIGN STUDIO este Dealer Exclusiv pe Romania la aparatura estetica profesionala pentru compania care a vandut aparate la Centrele de infrumusetare din toata lumea, in 50 de tari incluzand: Harrods, Selfridges Spa,Harvey Nichols,Champneys Spas,The Marriott Hotel Group in UK,Virgin Spauri in South Africa, Estee Lauder si Elisabeth Arden Spas in US, Chiva Som Int Health Resort in Thailand,The Taj Group in India,The Sheraton,Four Seasons si Mandarin Oriental Saps in Hong Kong, Raffles in Singapore. Tratamentele au peste 20 de ani de cercetari medicale si sunt complet sigure si fara durere.

3.Saune:

Saune care folosesc tehnologia cu infrarosu: cea mai sanatoasa radiatie solara cu un design elegant, din lemn tratat care nu absoarbe umezeala.

4.Piscine:

Piscinele Starline Monoblock

Aceste piscine cu stil, realizate dintr-o singura bucata , va vor satisface toate dorintele.
Sunt produse in Olanda din fibra de sticla de inalta calitate ranforsata cu vinylester. Elementele si accesoriile optionale garanteaza o instalare rapida si fara probleme.
Piscinele Monoblock, sunt oferite intr-o gama variata atat ca dimensiuni dar si ca modele, cu scarita din gama Carre sau Romana, cu sau fara sistem de acoperire automatizata.
Piscinele Monoblock sunt disponibile ca oferta standard in alb curat sau bleu ciel,dintr-o singura bucata.

5.Solarii:

Pionieri si responsabili in tehnica bronzului din anul 1974.
Solariile au caracteristici tehnice inteligente, lampi care asigura un exceptional bronz - Xtreme filter sistem, cu aromoterapie, cu stropire, muzica, boxe incorporate, aer conditionat, saltea cu masaj, optiune prepay cu moneda si folosirea tuburilor profesionale sunfit.

6.Jacuzzi:

Cu toate gamele disponibile, cu jeturi pentru un hidromasaj avansat, echipate cu o varietate de sisteme de masaj pentru spate, incheieturi si gambe, reflexoterapie - cu trei jeturi JetStream ale sistemului FootWell, cu sistem audio incorporat, cu 39 de jeturi incorporate, inclusiv sistemul Moto-Massage DX si doua pompe de 2 cai putere.

7.Seminee

8.Filtre de apa:

Sisteme de tratare a apei dure, Sisteme de filtrare impotriva mineralelor: fier, sulfuri, mangan, arsenic, Sisteme de dezinfectie cu UV, Sisteme de filtrare pe baza de rasini, Carcase pentru filtre si accesorii, Cartuse inlocuibile de filtrare, Sisteme pentru apa potabila, Sisteme de filtrare prin osmoza inversa, Componente – rezervoare, sisteme de inchidere deschidere, robinete, membrane, pompe, tubulatura.

9.Parcuri de joaca:

Personalizabile in functie de preferintele clientului.

10.Proiecte amenajari interior: Proiectare care include amenajarea de spatii rezidentiale si comerciale, totodata realizam si proiecte de instalatii electrice, HVAC, sanitare. Proiectele de amenajari sunt realizate in programe de grafica 3D, fiind usor de vizualizat dand posibilitatea de creare a spatiului prin simulare fotorealistica a materialelor si a iluminarii.

Servicii de proiectare D3SIGN STUDIO:

1. Animatie

Metoda cea mai buna de comunicare a ideilor care nu lasa nici o urma de nedumerire. Posibilitatea de a patrunde in mediul virtual si de a vizualiza tot ceea ce are de oferit proiectul dumneavoastra de la finisaje si pana la detalii tehnice si sisteme. Este una din cele mai sigure cai de expresie pentru comercializarea sau prezentarea de noi idei si proiecte.

2. Rendering

Este procesul prin care de la un model realizat virtual se ajunge la o imagine care simuleaza materialele din lumea reala, umbrele si luminile.

D3SIGN STUDIO ofera urmatoarele servicii de rendering:

-arhitectural de interior, exterior si peisaj
-fotorealistic pentru prezentari de produse si machete prototip
-montaj foto (incadrarea in context a diferite proiecte)
- studii de impact vizual
-relevee si sectiuni cu efecte 3D la cerere

3. Proiectare a spatiilor interioare

Realizarea de proiecte pentru amenajari interioare prin definirea elementelor stilistice folosite si a materialelor in functie de bugetul alocat. Rezultatul final este o serie de planuri de situatie si imagini fotorealiste prin care clientul va putea sa analizeze solutiile oferite atat pe plan visual cat si functional. La cerere realizam si animatii pentru o identificare mai buna a volumetriei.
-proiectare ventilatii, electrice, sanitare

4. Servicii de modelare 3D si CAD

Modelare de obiecte sau prototipizare rapida cu softuri CAD.
Aplicatii: clipuri video, prezentari de prototip, incorporare 3D in servicii web, obiecte unicat ,reverse engeneering,etc.

Va asteptam sa va facem oferta personalizata in functie de dorinta dumneavoastra pentru fiecare serviciu.

Dealer Europa al Harmonic Environments, Inc. - Lideri in productia de cascade ornamentale de interior - S.C. D3SIGN STUDIO S.R.L.

Dealer exclusiv CACI International in Romania - S.C. D3SIGN STUDIO S.R.L.

Dealer exclusiv Ultrasun Romania-SC D3SIGN STUDIO SRL

Dealer Romania Starline-Piscine&Echipamente –SC D3SIGN STUDIO SRL

Departament marketing
Ardeleanu Ramona
Telefon: +40740 808 849


Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate