FINAL DISTRIBUTION

Baicoi, Prahova

Firme

Contacte - FINAL DISTRIBUTION

Telefon fix: 0244260140

Telefon mobil: 0728305419

Fax: 260145

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei FINAL DISTRIBUTION

FINAL DISTRIBUTION este o societate multinationala ce are ca obiect principal de activitate importul sistemelor de invelitori metalice cu acoperire de piatra naturala. Distributia produselor se realizeaza prin reteau nationala de distribuitori.

Suntem reprezentant exclusiv pentru Romania al companiei AHI Roofing (Noua Zeelanda). AHI Roofing este liderul mondial in dezvoltarea, producerea si vanzarea tiglelor metalice cu acoperire de piatra naturala, ce asigura siguranta, securitate si liniste in conditii extreme ale vremii. Sistemele AHI Roofing au fost testate in lumea intreaga, in toate conditiile de vreme.

FINAL DISTRIBUTION detine peste 70% din piata romaneasca de tigle metalice cu acoperire din piatra naturala. Brandul GERARD® reprezinta calitatea garantata a AHI Roofing din Noua Zeelanda, inovatorul tipului de tigla metalica AluZinc® cu acoperire din piatra naturala. Prin cele cinci tipuri de profile (Heritage, Classic, Shingle, Shake si Roman), GERARD® acopera o paleta arhitecturala bogata, conferind acoperisurilor aspect natural si placut invelitorilor.

FINAL DISTRIBUTION este de asemenea reprezentant exclusiv pentru Romania al membranelor pentru acoperis DELTA® si al membranelor pentru fundatii DELTA® . In prima categorie se inscriu folii anticondens si bariere de vapori pentru orice tip de invelitoare, iar in cea de-a doua categorie membrane de drenaj cu si fara strat geotextil, membrane autoadezive hidroizolatoare. Dörken GmbH & Co. KG are o experienta de peste 100 de ani in domeniul membranelor pentru acoperisuri.


Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate