BTM IMOBILIARE

Bucuresti

Firme

Contacte - BTM IMOBILIARE

Telefon fix: 0213206347

Fax: 0213206020

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei BTM IMOBILIARE

BTM Real Estate Division reprezinta divizia de consultanta si intermediere imobiliara a trustului Best Top Multimedia, editorul revistelor Best Magazin, Finante si Afaceri si ARTCONSTRUCT. Ofertele noastre cuprind vanzari si inchirieri apartamente, imobile de birouri, terenuri intravilane, extravilane sau agricole, hale de productie, fabrici si ferme.
BTM Real Estate Division isi propune sa fie un partener de clasa in domeniul imobiliar. Este deja bine cunoscut ca locuinta proiectata si executata profesionist decorata dupa ultimele tendinte in accesorii si mobilier reprezinta o marca a stilului de viata de lux, o carte de vizita pentru persoanele cu un standard de viata ridicat care urmaresc promovarea unei imagini impecabile.
Totodata, veti beneficia de cele mai bune oportunitati existente pe piata autohtona, precum si de cele mai inspirate idei de amenajare si design interior, oferite pentru dumneavoastra de catre specialistii nostrii si prin revista ARTCONSTRUCT.
Existenta si continuitatea pe piata imobiliara consta in primul rand in capacitatea de a atrage clientii si identificarea celor mai bune oferte pentru nevoile fiecaruia, deoarece clientii fie ei investitori sau proprietari au nevoie de informatii si consultanta in domeniu.
BTM Real Estate Division pune la dispozitia clientilor servicii ce pot duce la indeplinirea obiectivelor prin identificarea potentialilor cumparatori, promovarea proprietatilor, toate acestea avand drept scop succesul investitiei si maximizarea castigului in urma investitiei efectuate.
Daca doriti sa investiti pe piata imobiliara si (nu) v-ati hotarat asupra segmentului pe care il considerati profitabil, noi venim in sprijinul dumneavoastra pentru a identifica oportunitatile reale ale fiecarui subsegment al acestei piete spatii de birouri, spatii rezidentiale, industriale sau spatii comerciale. Fiind pusa in discutie situatia fiecarui segment din punct de vedere atat al cererii si ofertei cat si al preturilor; efectuarea studiilor de fezabilitate si a unor strategii de marketing imobiliar, toate acestea ca urmare a muncii neobosite a unei echipe de specialisti in domeniul imobiliar, al BTM Real Estate Division – un partener cu vocatia succesului.





Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate