SATEX TELECOMMUNICATIONS SRL

Cluj-Napoca, Cluj

Firme

Contacte - SATEX TELECOMMUNICATIONS SRL

Telefon fix: 0753726701

Telefon mobil: 0746967925

Fax: 0264442705

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SATEX TELECOMMUNICATIONS SRL

SATEX Telecommunications este o firma cu capital integral romanesc si activeaza pe piata romaneasca in domeniul instalatiilor electrice, telecomunicatiilor si tehnologiei informatiei din anul 1992 si are o cifra de afaceri aferenta anului 2007 de peste 1,8 milioane de euro.
SATEX Telecommunications isi propune sa rezolve problemele firmelor mari in domeniul instalatiilor electrice si de telecomunicatii din cladiri si facilitati de productie, executand lucrarile in cel mai scurt timp posibil, la cele mai inalte standarde de calitate.
Firma ofera solutii complete, incepand cu elaborarea conceptelor si terminand cu un service de calitate, executat prompt, aratand ca responsabilitatea companiei fata de client nu se termina odata cu terminarea lucrarii.
“Solutiile noastre trebuie sa fie simple, fiabile, usor de executat si exploatat, sa satisfaca necesitatile esentiale. Pentru a realiza aceste cerinte ne vom ocupa continuu de dezvoltarea profesionala a angajatilor nostri. Toti trebuie sa intelegem ca in zilele noastre doar cel mai bun este cautat, si in domeniile noastre noi trebuie sa fim acea firma.” Director General – Andrei Lucaciu
În aceeasi mentalitate de seriozitate si profesionalism, SATEX Telecommunications se adreseaza firmelor mici si mijlocii de instalatii de profil, fiind un furnizor de materiale si echipamente in domeniul instalatiilor electrice, IT si telecomunicatii avand contracte de distributie si import direct cu cei mai mari producatori de profil de talie mondiala din Uniunea Europeana, Asia si SUA.
SATEX Telecommunications SRL este distribuitor si integrator pentru o gama variata de echipamente incluzand cabluri electrice, aparataj electric, echipamente si componente de automatizari, corpuri de iluminat, sisteme de alarma anti-incendiu si anti-efractie, echipamente pentru supraveghere video, video interfoane, centrale telefonice, componente active si pasive pentru retele de date fixe si wireless, cablu TV, sisteme audio-video HiFi, componente pentru tehnica de calcul si birotica, toate la cele mai inalte standarde de calitate, pentru care asigura consultanta in proiectare, executie, implementare si suport tehnic.
Standardele firmei au recunoastere europeana si internationala, prin Lloyds Register Quality Assurance Limited, UKAS (UK) accredited:
•Calitate – ISO 9001
•Protectia Mediului – ISO 14001
•Protectia Muncii – ISO 18001

Pachetul nostru de servicii se adreseaza predominant mediului de afaceri industrial si al IMM-urilor, dar si utilizatorilor individuali, in randul carora compania se bucura de o popularitate si o cerere pentru servicii tot mai mare.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter